in

Misty Copeland povestește cum a schimbat-o devenirea mamă

Misty Copland dansează pe o melodie nouă.

Dansatoarea, care a primit primul ei copil, un băiat pe nume Jacksoncu sotul Olu Evans în 2022, ea a reflectat recent asupra modului în care a schimbat-o a fi mamă. Pentru Misty, a deveni părinte a adus o schimbare în atenție.

„Cred că, ca artist, investești atât de mult în tine, ceea ce trebuie să facem”, a împărtășit Misty într-un interviu exclusiv pe 14 ianuarie cu E! Nou în timpul Live at the Music Center: Jerry Moss Celebration Concert. „Dar acest copil m-a făcut să înțeleg că există mult mai mult și m-a făcut să mă retrag de la mine și să realizez cât de mult pot turna peste altcineva.”

În timp ce tânăra de 40 de ani a recunoscut că au fost câteva nopți în care nu a dormit bine, inclusiv una în care „a dormit pe podea lângă pătuț”, Misty nu o deranjează să navigheze într-un nou capitol.

„Mi-au plăcut toate provocările”, a spus ea pentru E! Știri. „Este ceva care îmi permite să fac parte dintr-o formă de artă precum baletul. Îmi place o provocare. Nu mă gândesc niciodată negativ la asta. Este doar o călătorie frumoasă.”

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Protestatarii din Louisville scandează „Arde-o!” După ce polițiștii care au ucis-o pe Breonna Taylor nu sunt acuzați pentru uciderea ei (VIDEO)

Orlando Brown depune mărturie în biserică despre renunțarea la droguri și apelarea la Dumnezeu