in

Memoriile prințului Harry dezvăluie că cearta dintre Meghan și Kate este chiar mai urâtă decât am crezut

A trecut aproape o săptămână de când memoriile prințului Harry au fost lansate și aproape toate imaginile imaginabile au fost postate prin Twitter și tabloidele britanice.

Sunt cei care cred că Harry este un bătăuș care și-a armat victimitatea și a cărui familie are dreptate să-i dea umărul rece.

Opinia mai populară, totuși, este că Ducele de Sussex este un bărbat care a supraviețuit unei copilării foarte dificile și încearcă să se împace cu ea acum că are copii ai lui.

Și pentru că este unul dintre cei mai faimoși oameni de pe planetă, Harry nu are de ales decât să-și dea un sens trecutului în mod public.

Harry se deschide ca niciodată în noul său documentar Netflix. (Fotografie prin Netflix)

Fragmentele din carte care au atras cel mai mult atenția sunt cele care se ocupă de relația lui Harry cu fratele său, Prințul William.

(Pasajul în care Harry susține că William l-a agresat în timpul unei ceartări din 2019 s-a dovedit a fi deosebit de scandalos.)

Dar unele dintre cele mai uimitoare afirmații ale lui Harry au implicat relația tensionată dintre Meghan Markle și Kate Middleton.

Kate Middleton și Meghan de Crăciun
Kate Middleton și Meghan Markle la o slujbă la biserică în Ajunul Crăciunului. (Foto prin Getty)

Harry și-a început relatarea despre cearta duceselor dezvăluind că atunci când a adus-o pe Meghan la Palatul Kensington pentru a-și întâlni fratele și cumnata, numai Will ar fi de acord să strângă mâna și să discute cu Haine stea.

Se pare că Kate a rămas în curte, unde s-a jucat cu copiii până când Harry și Meghan au plecat.

În ciuda acelui început neplăcut, ducesele au reușit să păstreze aparențe destul de mult timp.

Meghan Markle și Kate Middleton sunt prietenoase
Meghan Markle și Kate Middleton la Palatul Buckingham pentru evenimentul Trooping the Color. (Foto prin Getty)

Abia la nunta lui Harry și Meghan, de fapt, cele două femei s-au ciocnit în așa măsură încât nici măcar nu au putut să pretindă că se înțeleg pentru camerele de filmat.

În cartea sa, Harry susține că presa britanică a raportat în mod fals că „Meghan a făcut-o pe Kate să plângă din cauza rochiilor de domnișoară de onoare”.

Dar conform unui nou raport de la Telegrafuldoar o foaie de scandal notorie Soarele a făcut această declarație specială.

Middleton și Markle
Se urăsc sau nu? Aceasta este o întrebare frecventă pentru Kate Middleton și Meghan Markle.

Telegraful a vorbit cu două surse separate care spun că Kate a rămas în lacrimi după o rochie de domnișoară de onoare potrivită prințesei Charlotte”, se arată în comunicat. Telegrafuldoar acoperirea certurilor.

Diferența de formulare este subtilă, dar semnificativă, susține presa, deoarece chiar și Harry admite că Kate a fost lăsată în lacrimi în urma altercației.

El nu este de acord cu privire la cauza acelor lacrimi.

„Kate tocmai l-a născut pe Prințul Louis și se simțea destul de emoționată”, a spus o persoană din interior care a asistat la discuție.

Meghan Markle și Kate Middleton ies la plimbare
Atât pentru această rivalitate, nu? Meghan Markle și Kate Middleton par să se înțeleagă aici.

În memoriile sale, Harry prezintă mesajele text schimbate între ducese în timpul dezacordului lor cu privire la rochia pe care ar fi purtat-o ​​prințesa Charlotte la nuntă.

„Rochia lui Charlotte este prea mare, prea lungă, prea lejeră”, își amintește Harry că Kate i-a trimis un mesaj lui Meghan.

„A plâns când a încercat acasă”.

„Bine, și ți-am spus că croitorul așteaptă de la 8 dimineața. Aici. La KP. Poți să o iei pe Charlotte să o schimbi, așa cum fac celelalte mame? Meghan ar fi răspuns.

Prințul Harry și Meghan Markle s-au întors în Statele Unite după înmormântarea Reginei. Dar s-ar putea să se întoarcă în Marea Britanie foarte curând. (Fotografie de KIRSTY O’CONNOR/POOL/AFP prin Getty Images)

„Meg a întrebat dacă Kate era conștientă de ceea ce se întâmpla în acel moment. Cu tatăl său”, scrie Harry.

„Kate a spus că era conștientă de haine. Și nunta este în patru zile!”

„Da, Kate, știu…”, a răspuns Meghan.

Kate Middleton participă la înmormântarea reginei Elisabeta a II-a. (Fotografie prin Getty Images)

Nu este prima dată când familia Sussex afirmă că Kate a fost irațional exigentă în perioada premergătoare nunții lor.

De fapt, în timpul interviului său infam cu Oprah Winfrey, Meghan a susținut că Kate a făcut-o până la lacrimi de mai multe ori.

Dar, aparent, Kate este furioasă de aceste ultime acuzații, iar persoanele din interior au mers atât de departe încât susțin că plănuiește să se răzbune împotriva lui Harry.

Da, se pare că relația dintre aceste două cupluri este mai proastă decât se credea anterior și este probabil să se deterioreze și mai mult în anul viitor.

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cântăreața Siti Sarah Raissuddin a murit de COVID-19 la câteva zile după ce a născut

Soțul lui Britney Spears, Sam Asghari, explică episodul „maniacal”, neagând că a plecat