in

Kim Kardashian împărtășește o notă Son Saint West pentru zâna dinților

Copiii din ziua de azi!

Pe 14 ianuarie, kim Kardashian a scris pe Instagram Stories că fiul său Sfântul Vest„și-a pierdut primul dinte!” El a împărtășit o notă pe care a scris-o, în care a întrebat dacă ar putea „vă rog să aibă Robux” în loc de bani, referindu-se la moneda virtuală a popularei aplicații de jocuri Roblox.

Saint a adăugat, cuvintele: „Vă rugăm să verificați geanta. Pe bilet este un plic cu sigla companiei de bijuterii și îmbrăcăminte Chrome Hearts.

Într-adevăr, Sfântul și-a îndeplinit dorința. Mai târziu, Kim i-a împărtășit o scrisoare scrisă de mână, sprijinită sub un card cadou Roblox și o bancnotă de 2 USD acoperită parțial cu sclipici auriu. „North spune că zâna dinților scrie cursiv, ceea ce n-am mai făcut de 15 ani”, a subtitrat fondatorul SKIMS postării, referindu-se la fiica sa. Nord Vest9. „Lol”.

Kim, care a remarcat că „era de serviciu cu Zâna Dinților”, și-a făcut magia după aceea, când a postat curând un videoclip cu sclipici aurii împrăștiate pe și în jurul patului fiului ei.Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Starul „The Wire” Al Brown a murit la 83 de ani

Kim Kardashian îi mulțumește lui Kanye West pentru această lecție de putere