in

Kate Middleton vs Camilla Parker Bowles: Există o nouă ceartă regală în lucru?

Kate Middleton are multe de făcut în aceste zile.

Ducesa de Cambridge a devenit Prințesă de Wales la moartea Reginei Elisabeta și, din moment ce Kate este prima persoană care și-a asumat acest titlu de la Prințesa Diana, există o presiune mare pentru a se ridica la nivelul așteptărilor.

Și pe deasupra, mama a trei copii încă se confruntă cu consecințele din memoriile prințului Harry, care nu o înfățișează exact pe Kate într-o lumină măgulitoare.

Și de parcă toate acestea nu ar fi de ajuns, se pare că Harry nu este singurul regal care îi dă bătăi de cap lui Kate în aceste zile.

Kate Middleton și Camilla, ducesa de Cornwall: 2012 Trooping the Color
Se spune că Kate Middleton și Camilla Parker Bowles se ceartă. (Foto prin Getty)

Da, conform unui nou raport de la Radar Online, Kate se ceartă cu Camilla Parker Bowles.

Problema, se pare, este că noul titlu al Camillei de Regina Consort i-a ajuns la cap și a făcut noi cerințe pentru aproape toată lumea din cercul ei interior, inclusiv Kate.

Ca viitoare regină, Kate nu este de înțeles entuziasmată de această evoluție și pare să fi spus-o pe Camilla să știe exact ce crede ea.

Prințul William și Kate Middleton sunt la Boston. Primirea lor a fost la fel de rece ca vremea. (Fotografia de Chris Jackson/Getty Images)

„Camilla nu se poate opri din a se bucura și este hotărâtă să facă din viața lui Kate un coșmar”, îi spune pentru Radar o persoană din domeniul construcțiilor.

Sursa adaugă că Camilla a supărat-o într-adevăr pe Kate în mod greșit când a decretat că membrii familiei Middleton ar trebui să înceapă să folosească intrarea servitorilor atunci când vizitează Palatul Kensington.

Camilla a trimis o notă în care indică că ea crede că ar fi „corect și potrivit ca Middletons să folosească sala servitorilor la fel ca restul comercianților”.

Au existat de mult timp zvonuri că William a încercat să-și arunce tatăl pe linia succesorală. (Getty Images)

Aceasta pare a fi o lovitură în trecutul lui Kate ca om de rând.

Părinții lui Kate dețin o companie de aprovizionare pentru petreceri, motiv pentru care Camilla (probabil) a făcut acel comentariu mormânt despre „comercianți”.

Potrivit Radar, Camilla dorește, de asemenea, ca copiilor ei, Laura și Tom, să li se acorde titluri de cavaler și alte onoruri „cum se cuvine descendenților reginei britanice”.

Luna trecută, Prințul William și Kate Middleton și-au dezvăluit felicitarea de Crăciun 2022. (Foto prin Instagram)

S-ar putea să aibă dreptate cu asta.

La urma urmei, toată chestia asta cu regalitatea și cavalerismul este destul de arbitrară, așa că nu există niciun motiv real pentru care copiii Camillei nu ar trebui să aibă un fel de titlu special.

Da, sunt dintr-o căsătorie anterioară, dar mama lor este regina consoartă.

Noul rol al regelui Charles ar putea avea un impact dramatic asupra relației sale cu copiii săi. Și mulți cred că și-ar putea folosi noua putere pentru a trimite un mesaj lui Harry. (Foto prin Getty)

Bineînțeles, cei din interior spun că și Camilla s-a încropit cu Prințul Harry, așa că se pare că domnia ei nu a fost prea conciliantă până acum.

Apoi, din nou, presupunem că Harry își asumă o parte din vina pentru carnea de vită, cu explozia Camillei în memoriile sale și o mulțime de interviuri promoționale recente.

Vom oferi familiei Windsor acest lucru:

După ce ne-au plictisit în cea mai mare parte a secolului trecut, în aceste zile oferă mai multă dramă decât o duzină de clanuri Kardashian!

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

15 elemente esențiale pentru căminul pe care probabil veți uita să le cumpărați

YouTuberul Trav și Cor Corey Struve, arestat pentru ebrietate publică, a atacat un ofițer de poliție