in

Joey King și Jacob Elordi din The Kissing Booth in Love Triangles

Ce se întâmplă în cabină, rămâne în cabină și nu, aceste co-star nu se sărută și spun!

Cabina de sărutat 3 stele Joe King Și Jacob Elordi și-au defalcat exclusiv chimia de pe ecran în E! Știri și este sigur să spunem că niciunul nu se poate lega de alter-ego-urile Elle Evan (King) și Noah Flynn (Elordi) în al treilea film. Elle se luptă să aleagă o facultate, în timp ce sentimentele ei față de iubitul de multă vreme Noah se diminuează pe măsură ce se apropie de Marco Peña (Taylor Zachar Perez) după câștigarea concursului de dans.

„Nu sunt o femeie de tip triunghi amoros, dar înțeleg perfect de ce funcționează în filme, este atât de interesant de vizionat”, a glumit King despre Elle.

Dacă Elordi s-ar fi aflat vreodată într-o situație similară IRL, ar „ieși” din relație. „Este destul de obraznic”, a adăugat actorul. „Există o linie într-o melodie care spune: „Sunt eu sau celălalt bărbat, iar dacă trebuie să alegi, îți sugerez să-l alegi pe celălalt bărbat” sau ceva de genul ăsta. Mă simt așa, de parcă trebuie să iau o decizie. , decizia ta este decisă, sau a mea este decisă, dacă aș fi în această situație.”

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Reducere Ulta 24 de ore: 50% reducere StriVectin, Origins și Dermaflash

Jinger Duggar: A mințit pentru a-și proteja familia în noua memorie?