in

Jinger Duggar: A mințit pentru a-și proteja familia în noua memorie?

Mai sunt două săptămâni până la publicarea primei memorii a lui Jinger Duggar.

Dar într-o serie de evenimente surprinzător de asemănătoare cu ceea ce s-a întâmplat cu recentul debut literar al Prințului Harry, se pare că conținutul nuvelei lui Jinger s-a scurs înainte de data lansării cărții.

(Da, aceasta este probabil singura dată când Jinger va fi comparat cu Ducele de Sussex.)

Totuși, acolo se termină asemănările, deoarece cartea lui Harry a șocat milioane de oameni cu dezvăluirile sale despre regalitate, iar memoriile lui Jinger au fost etichetate drept dezamăgire, deoarece familia lui scandaloasă pare să aibă totul.

Jinger Duggar se pregătește să publice o nouă carte de memorii. Și fanii sunt nerăbdători să vadă cum reacționează familia lui. (Fotografie prin Instagram)

Fanii care speră într-o înlăturare feroce a atmosferei de cult în care a crescut Jinger s-ar putea simți amarnic dezamăgiți.

De fapt, se pare că Jinger este mai interesată să arunce grenade către instituțiile media care au dezvăluit abuzurile familiei ei decât să critice aspectele mai întunecate ale vieții din clanul Duggar.

La începutul cărții, Jinger își amintește noaptea în care a văzut prima dată filmul din 1998 cu Jim Carrey. Spectacolul Truman cu soțul ei, Jeremy Vuolo.

Jinger Duggar se uită cu atenție la cameră în această imagine statică dintr-un videoclip pe care l-a înregistrat pe YouTube. (Fotografie prin Instagram)

„Probabil știi deja că The Truman Show este despre acvariul suprem. Personajul principal, Truman Burbank, este vedeta unui reality show, dar el nu știe asta”, scrie ea.

„Fiecare moment al vieții ei este surprins pentru televiziune. Mulți oameni din lumea exterioară au opinii și așteptări despre cine ar trebui să fie Truman și cum ar trebui să trăiască”, continuă Jinger.

„Pe măsură ce Truman începe să-și pună la îndoială realitatea și încearcă să iasă din Seahaven, evadarea lui este blocată la fiecare pas.

Jinger Duggar zâmbește foarte larg în această fotografie dulce a fostei vedete de reality. (Fotografie prin Instagram)

„După ce am terminat filmul, m-am întors către Jeremy și i-am spus: „Acel film este viața mea”. Ei bine, în afară de partea despre alegerea soțului.

Acea anecdotă din primul capitol pare să dea tonul pentru restul cărții:

Jinger este supărată pe mass-media pentru că a forțat-o să trăiască o existență asemănătoare unui acvariu, dar nu poartă animozitate față de tatăl ei, care a vândut intimitatea familiei ei unei echipe de producători de reality TV.

Jinger Duggar râde duminică
Bazându-se pe alaun, Jinger Duggar își arată brațele goale în timp ce se uită cu dragoste la soțul ei, care a distribuit această fotografie. (Fotografie prin Instagram)

Mulți cred că Jinger dă vina pe toate părțile greșite.

Și ei cred că, concentrând narațiunea asupra intruziunii mass-media în viața ei, ea creează un nou răufăcător pentru a distrage atenția de la cultura abuzului care a existat în familia ei.

A trecut doar un an de când Josh Duggar a fost condamnat pentru pornografie infantilă și condamnat la 151 de luni de închisoare.

Josh Duggar zâmbește într-una dintre numeroasele sale fotografii.

A fost, probabil, cel mai mare scandal din istoria televiziunii de realitate, iar fanii vor înțelegerea lui Jinger asupra a ceea ce s-a întâmplat și a modului în care familia lui a fost afectată.

Dar se pare că este mai interesată să vorbească despre credințele ei religioase și despre ale ei Emisiunea Truman-ca experiența de a fi o tânără vedetă de realitate.

Aceasta este prerogativa lui, desigur, dar probabil că ar trebui să se pregătească pentru o reacție serioasă din partea cititorilor dezamăgiți.

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Joey King și Jacob Elordi din The Kissing Booth in Love Triangles

Fostul alum al Juice WRLD Lotti BF Carter Jamison a fost arestat pentru furt la Walmart