in

Jessa Duggar: Tocmai a confirmat că este însărcinată cu copilul nr. 5?!

Jessa Duggar tocmai și-a întâmpinat al patrulea copil în 2021.

Majoritatea mamelor în poziția ei ar lua în considerare probabil retragerea uterului, sau cel puțin să aștepte mult timp înainte de a scoate altul.

Dar Jessa este o Duggar, ceea ce înseamnă că a fost crescută să creadă că procrearea este motivul ei principal de a fi.

Așa că nu este de mirare că fanii sunt convinși că Jessa este în prezent însărcinată cu copilul numărul cinci!

Pentru a fi clar, Jessa nu a făcut niciun fel de anunț în acest sens.

Cu toate acestea, unii fani sunt siguri că ea așteaptă în secret.

Cauza principală a speculațiilor este faptul că Jessa nu a mai postat nicio fotografie nouă pe pagina ei de Instagram din noiembrie.

Da, ar fi o absență lungă de pe rețelele sociale în orice circumstanțe, dar este mai ales suspect în acest caz, deoarece Jessa s-a abținut să posteze pe tot parcursul sezonului de Crăciun.

Jessa își arată familia. (Fotografie prin Instagram)

Pe Reddit și în alte părți, adepții lui Jessa au luat act de absență și mulți au ajuns la concluzia că există doar câteva explicații posibile.

„Absența continuă a Jessei pe rețelele sociale – Ultima ei postare a fost pe 21 noiembrie. Îi era dor de Ziua Recunoștinței, Crăciunul și Anul Nou. Face doar o pauză?”, a întrebat o persoană, potrivit tabloidul britanic Soarele.

„Mă întreb dacă a fost însărcinată. Simt că ultima dată când a fost MIA a fost când a avortat după (?) Ivy? A existat o întreagă ședință foto cu tema albinelor despre care ea nu a postat niciodată poze”, a speculat altul.

„Cred că este însărcinată, așa cum au spus alții. Sper că va anunța în curând, vreau să știu ce nume va veni de data aceasta”, a intervenit un al treilea.

Jessa și Ben într-o postare de conținut sponsorizat. (Fotografie prin Instagram)

Aceasta pare a fi teoria consensului, dar unii oameni încă nu cred.

„Nu sunt de acord cu tine, dar nu văd de ce sarcina ar fi un motiv pentru a nu mai posta”, a comentat o persoană.

„De ce să ratezi oportunități de sponsorizare etc. luni de zile doar pentru a păstra secretă o a cincea sarcină?”

„Poate sarcina, dar ea și Ben pot avea probleme conjugale mai ales din cauza cărții lui Jinger. De asemenea, poate și biserica lui Ben a spus ceva pe rețelele sale de socializare”, a ghicit o altă persoană.

Jinger Duggar se pregătește să publice o nouă carte de memorii. Și fanii sunt nerăbdători să vadă cum reacționează familia lui. (Fotografie prin Instagram)

Da, Jessa și soțul Ben Seewald s-ar putea găsi în curând în centrul unei controverse ciudate datorită memoriului lui Jinger Duggar, care urmează să apară la sfârșitul acestei luni.

În carte, Jinger detaliază o trezire spirituală pe care a experimentat-o ​​după ce a participat la slujbele la biserica lui Ben.

Experiența a dus-o într-o nouă direcție care a provocat unele dezacorduri teologice cu celebrii părinți fundamentaliști ai lui Jinger.

Jessa Duggar în videoclip
Jessa Duggar se uită în cameră în această imagine dintr-un videoclip din 2020 și vorbește despre sănătatea ei mintală. (Fotografie de pe YouTube)

Deci s-ar putea ca Jessa să se îndepărteze de internet pur și simplu pentru că nu vrea să răspundă la întrebări dificile înainte de data lansării lui Jinger.

Desigur, și femeile Duggar au renunțat să-și anunțe sarcinile în anii care au urmat scandalurilor sexuale Josh Duggar.

Nimeni nu este sigur de ce aceasta a devenit noua politică de familie, dar este posibil ca Jessa să păstreze un profil scăzut pentru a urma exemplul.

Oricum, fanii vor continua cu siguranță să speculeze cu privire la absența Jessei pe rețelele de socializare până când aceasta va alege să-și revină mult așteptatul!

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Savannah Chrisley dezvăluie de ce îi oferă fostului Nic o a doua șansă

Nick Kyrgios se retrage de la Australian Open după ce s-a scurs lichid de la genunchi