in

Inside Enduring Romance de Chris Hemsworth și Elsa Pataky

Și dacă au nevoie de o doză suplimentară de inspirație, nu trebuie decât să se uite la vârstnicul Hemsworth, un far strălucitor al succesului căsătoriei de câteva decenii consecutive.

„Mama povestește această poveste de când era mai tânără și era căsătorită cu tatăl meu de ani de zile. El îi scria o scrisoare lungă și detaliată, iar ea îi spunea: „Îmi amintesc că m-am gândit, uau, el mă iubește, ceea ce este atât de mult. prost pentru că știam că mă iubește”, a spus Hemsworth GQ. „Dar când s-a spus cu atâta profunzime, a lovit o coardă diferită”.

Nu este la fel de priceput cu cuvintele scrise, a recunoscut el, dar nu este mai puțin extrovertit. „Nu lipsesc cât de mult îi spun că o iubesc. Dar cred că nu există detalii, de ce sau cum”, a permis ea.

Cu toate acestea, soția lui are puține plângeri. (Ei bine, în afară de lipsa frecventă a hainelor și tendința de a pierde noțiunea timpului în timp ce navighează.) „Cred că anii noștri împreună au fost uimitoare”, a spus Pataky. Vogă. „Fiecare căsnicie are suișuri și coborâșuri. Este o muncă constantă să ai o căsnicie de succes și să rămâi împreună pentru totdeauna.” Dar când dragostea ta se simte destinată, perechea ta scrisă în stele (sau măcar tatuată pe braț), ei bine, atunci merită.

(Postat inițial pe 11 mai 2019 la 3:00 PT)

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Urmărește-o pe Paris Hilton care promovează reflectarea Jocurilor Olimpice de vară din 2024 în anunțul NBCU

Fiul lui Diddy, Christian Combs, respinge eticheta „Nepo Baby”.