in

Fostul idol american CJ Harris a murit la vârsta de 31 de ani

Woolf l-a descris pe Harris drept „o persoană autentică și iubitoare”, amintind că „au devenit prieteni apropiați în timpul spectacolului și au fost colegi de cameră în turneu”.

„Sunt atât de recunoscător că am avut acea experiență incredibilă cu el împreună cu Caleb și Alex”, a scris Woolf. „Gândurile mele sunt la familia lui. Fii sigur, prietene.”

Înainte de a merge înainte idol americanAl 13-lea sezon, Harris a avut anterior o încercare în 2010, dar „nu a trecut niciodată de prima rundă”, a spus el pentru Reporter de la Hollywood în 2014. A mai încercat o Factorul X Și Voceadeși a spus că „nu a trecut niciodată și m-a durut”.

Cu toate acestea, Harris, al cărui bunic l-a introdus în muzică, era hotărât să-și îndeplinească visul.

Ea a adăugat: „Am fost mereu pe internet, încercând să găsesc o pauză, căutând la ce producători să-mi trimit lucrurile”.

După timpul său idol americanHarris a observat cum viața lui începea să se schimbe.

„Oriunde merg, am fost recunoscut, ca la Taco Bell, la mall și la aeroporturi”, a spus el. „Oamenii mă întreabă: „Tu ești CJ Harris?” Mă gândesc: „Ce naiba se întâmplă?” Sunt șocat. Nu-i cunosc, sunt dintr-o lume complet diferită de mine, dar știu cine sunt. Este fantastic.”Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Soțul lui Britney Spears, Sam Asghari, explică episodul „maniacal”, neagând că a plecat

Dezvăluite 15 secrete uimitoare despre Step Up