in

Dezvăluite 15 secrete uimitoare despre Step Up

7. În timp ce chimia lor a fost „instantanee”, Fletcher a dezvăluit că Tatum și Dewan au așteptat până după filmare pentru a începe să se întâlnească. (Vedeți aici audiția lor cochetă.)

„Au fost foarte profesioniști. Nu au acționat în consecință. Nu au făcut absolut nimic. Au fost acolo pentru a-și face treaba”, a spus Fletcher. Cosmos. „Nu le-am spus niciodată nimic, ei au ales ei înșiși să termine primul film. L-au luat foarte în serios. Am acționat în consecință. A fost foarte dulce.

8. Dar cuplul nu și-a ascuns exact sentimentele unul pentru celălalt la început, unul dintre colegele lor i-a spus lui E! Vestea că nu a fost șocat că Tatum și Dewan au ajuns să se întâlnească.

„De când s-au cunoscut, au fost atât de buni împreună”, a spus Josh Henderson, care l-a interpretat pe iubitul Norei, Brett, în 2017. „S-au distrat atât de mult împreună și nu e nicio surpriză. Am văzut că vine.” .

9. La aproape un deceniu după ce s-au căsătorit, Tatum și Dewan, care împart o fiică Tot timpulÎn vârstă de 8 ani, și-au anunțat despărțirea în aprilie 2018, finalizându-și divorțul în anul următor.

„Am început ca prieteni și aș spune că a fost o recunoaștere instantanee”, a spus Dewan pentru Vegas Magazine în 2018. „Când ne-am întâlnit, am simțit că ne cunoaștem de mulți ani… în cele din urmă, nu contează. ceea ce facem eu și Chan, suntem cu adevărat prieteni grozavi. Cred că asta nu se va schimba niciodată, indiferent de ce”.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Fostul idol american CJ Harris a murit la vârsta de 31 de ani

Britney Spears răspunde la rapoartele despre comportamentul „maniacal” la restaurant: eram puțin beat, bine?