in

De ce Todd Chrisley nu a contactat-o ​​pe Lindsie în timpul divorțului

Julie i-a spus lui Todd: „Cred că am învățat că am fost binecuvântați peste măsură. Mi se pare neprețuit, așa că suntem foarte încântați de premiera sezonului 9 și de 25 de ani de căsnicie. Cred că învățăm asta. este și o lucrare.” în curs”.

În plus, încă mai vede părți din Lindsie în nepoata lui de opt ani Chloeal cărui tată este fiul lui Todd Kyle Chrisley. Todd a primit custodia completă a lui Chloe în 2016.

— Nu este copilul tău tipic de opt ani, spuse Todd. „Personalitatea ei este la fel ca izbucnirea în fiecare cusătură și mă uit la ea și tocmai i-am spus unui prieten de-al meu zilele trecute, mă uit la ea uneori și văd atât de mult din tatăl ei în ea și apoi își ține gura. într-un anumit fel și în anumite trăsături faciale și arată exact ca Lindsie, dar personalitatea ei este în totalitate Chrisley. Și eu doar zâmbesc pentru că știu că aceasta este următoarea generație care va continua asta.”

Și, desigur, Todd o crește pe Chloe la felul lui Chrisley: „Am fost foarte, foarte binecuvântați cu toate lucrurile pe care Dumnezeu ni le-a adus”, a rezumat ea. „Trăiesc în fiecare zi învățându-ne pe copiii noștri să umble cu credință, nu cu frică și cred că prin ceea ce ne conduce Dumnezeu, ne duce prin el. Suntem într-un loc minunat.”

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Dax Shepard dezvăluie „una” persoană care o face geloasă pe Kristen Bell

Madison LeCroy ȘOCĂ din cauza concedierii lui Kathryn Dennis: Sper că se întoarce!