in

Dax Shepard dezvăluie „una” persoană care o face geloasă pe Kristen Bell

Ciobanescul DaxUltima mărturisire ne-a înghețat mai mult.

The Parintenia alum a spus el Anna Kendrick asta, in cei 15 ani in care si-a cunoscut sotia Kristen BellAnna a fost singura persoană care a făcut-o geloasă.

„A avut gelozie doar pentru o singură ființă umană și ai fost tu”, i-a dezvăluit Dax Timbru perfect starul episodului său din 9 ianuarie Scaun de lounge Expert podcasturi. „Nu am mai văzut asta până acum. M-a înnebunit”.

„Kristen a spus: „Cine este această altă persoană scundă?”, și-a amintit ea. „‘Oh, deci poate să cânte și ea așa? Sunt deja aici. Mai avem unul.”

In orice caz, Locul Bun vedetei nu îi este rușine de monstrul ei cu ochi verzi din trecut, dându-i soțului ei, cu care s-a căsătorit în 2013 și are fiice în comun, Lincoln9 și Delta8 cu— permisiunea de a spune povestea Annei.

„Vreau să prefațez asta: în cei 15 ani în care o cunosc pe Kristen, ea nu a avut decât bunăvoință pentru toată lumea”, a continuat Dax. „Te-a monitorizat, a recunoscut cât de strălucitoare ești, a pierdut unele roluri pentru tine și a procesat totul încet și nu are decât sentimente minunate pentru tine. Dar tu ești singura persoană care a făcut-o geloasă pe cine am asistat.”

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Nick Kyrgios se retrage de la Australian Open după ce s-a scurs lichid de la genunchi

De ce Todd Chrisley nu a contactat-o ​​pe Lindsie în timpul divorțului