in

Cum a fost diferită premiera The Last of Us de jocul video

Vecini de alături

În joc, Joel și Sarah locuiesc lângă familia Cooper. Săracul și nefericit Jimmy Cooper devine prima persoană infectată cu care Joel și Sarah se încrucișează, iar Joel îl împușcă după ce a intrat în casa lor.

În serial, Joel și Sarah locuiesc alături de Adler și, băiete, ajungem să-i cunoaștem puțin mai intim. Se dezvăluie că Sarah merge adesea alături pentru a petrece timp cu familia Adler, inclusiv vecina ei adultă Connie și mama ei în vârstă bolnavă. O vedem pe Sarah făcându-le o vizită după școală, ceea ce merge destul de nevinovat, până când bătrâna începe să se transforme pe spatele lui Sarah în timp ce alege un film pe care să-l ia acasă.

A doua zi dimineața, câinele îngrozit al lui Adler atrage atenția lui Sarah sărind de fereastra camerei ei, surprinzând-o să o forțeze să iasă. Odată ajuns acolo, aude un accident de alături și tremură în casa lui Adler. Odată înăuntru, el alunecă pe sânge înainte de a o găsi pe femeia mai în vârstă ospătând pe gâtul lui Connie, fiica ei, cu o ciupercă misterioasă ieșind din gură.

Ne-au avertizat despre asta.

Cazul curios al lui Robert

Robert este interpretat de un traficant de arme notoriu și nesigur Robin Atkin Downes in joc. Trebuia să vândă arme lui Joel și Tess, jucați de Annie Wersching– dar s-a dezvăluit că le-a aruncat în altă parte. Acest lucru, desigur, nu se potrivește cu Joel și Tess, așa că ei îl confruntă la vechiul său depozit din Zona 5.

Odată ajuns acolo, Robert le spune că a vândut armele grupului de miliție Fireflies. Înfuriată, Tess îl împușcă în cap și îl ucide.

În timp ce în serie, când o întâlnim pentru prima dată pe Tess (Torv), ea are deja de-a face cu Robert, după ce a fost bătută de câțiva dintre oamenii săi. Totuși, în loc de arme, Tess vrea bateria de la camionul vândut de Robert. Totuși, în loc să-i spună lui Joel, Tess spune că va păstra tăcerea dacă Robert o lasă „să meargă acasă și să bea până când nu mă mai doare fața”.

Atunci camera în care se află explodează, permițându-i lui Tess să scape.

Joel și Tess promit să-l vâneze pe Robert, să ia bateria și să-și găsească drumul către fratele lui Joel, Tommy (Luna). Când îl găsesc pe Robert, el este deja mort după un aparent atac al unui membru al infectatului. Mai stă și lângă baterie, care nu mai funcționează.

Cel puțin mâinile lui Tess sunt curate.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Damar Hamlin sărbătorește scorul de acasă în timp ce echipa își asigură o nouă victorie

Cum a depășit Normani sentimentul de „învins”