in

Britney Spears răspunde la rapoartele despre comportamentul „maniacal” la restaurant: eram puțin beat, bine?

După ani de captivitate virtuală, Britney Spears este în sfârșit liberă, mai mult sau mai puțin.

Britney nu se mai află sub controlul tutelei ordonate de instanță care i-a guvernat fiecare mișcare și decizie pentru cea mai mare parte a vieții sale de adult.

Dar este încă unul dintre cei mai faimoși oameni de pe planetă, ceea ce înseamnă că s-ar putea să nu cunoască niciodată adevărata libertate.

Pictograma pop a primit o amintire tristă a acelei dileme în weekend, când ea și soțul Sam Asghari au încercat să se bucure de o cină liniștită la un restaurant local.

Britney Spears are o pălărie considerabilă în această fotografie. (Fotografie prin Instagram)

În imaginile obținute de TMZ, Britney este văzută acoperindu-și fața cu un meniu și dând din degetul mijlociu către clienții care au insistat să o înregistreze în timpul ieșirii la hotspot-ul JOEY din LA, vineri seară.

Martorii au susținut că Spears a început să „vorbească farfurie”, iar un spectator a susținut că cântăreața se comportă „maniacal”.

În cele din urmă, Spears și Asghari au plecat la jumătatea mesei, iar unul dintre gărzile de corp ai cuplului s-a întors pentru a plăti factura.

După cum puteți vedea, Britney era evident puțin supărată, dar se pare că avea toate motivele să fie.

La început părea că ea și Asghari vor refuza să abordeze situația, dar el a rupt tăcerea cuplului sâmbătă seara.

„Nu credeți ce citiți online, oameni buni”, a scris Ashgari în povestea ei pe Instagram.

Fanii Britney Spears sunt supărați pe Sam Asghari. Mulți cred că modelul profită de soția lui. (Fotografie prin Instagram)

Britney a urmat exemplul duminică seara, dar a fost evident și de înțeles mai supărată de situație decât părea soțul ei.

„Știu că știrile sunt tot hype că sunt puțin beat într-un restaurant… parcă îmi urmăresc fiecare mișcare!!!” Spears a scris pe Instagram împreună cu un videoclip cu ea răsturnând pasărea la cameră.

„Sunt atât de flatat că vorbesc despre mine ca pe un maniac APOI au curele să vorbească despre toate lucrurile rele care s-au întâmplat în trecutul meu!!!”

Britney Spears își exprimă foarte clar sentimentele despre tabloide. (Fotografie prin Instagram)

Britney are dreptate.

Mass-media tabloid a jucat ambele părți ale gardului, deoarece majoritatea magazinelor au fost fără sfială Team Britney în timpul luptei cântăreței pentru a se elibera de sub tutela ei.

Dar, de îndată ce Brit a câștigat lupta împotriva tatălui ei, presa a început să raporteze veselă relatări despre comportamentul „eratic” și „instabil” al lui Spears, sugerând astfel că Jamie Spears ar fi avut dreptate să-și înrobească fiica în esență.

Britney își face un selfie în timp ce arată câteva specificații. (Fotografie prin Instagram)

Este genul de prostii oportuniste pe care Britney s-a străduit toată viața.

Adăugați la asta faptul că nu poate ieși la cină fără paparazzi amatori să-i documenteze fiecare mișcare și nu este greu de înțeles de ce doamna Spears s-ar putea simți puțin supărată.

Toate acestea vin în urma afirmațiilor lui Kevin Federline că Britney este o mamă inaptă care trece luni de zile fără să vorbească cu copiii ei.

Britney aruncă o privire seducătoare către cameră. (Fotografie prin Instagram)

Când Brit a convins în sfârșit un judecător că este capabilă să ia propriile decizii, fanii s-au bucurat și au așteptat cu nerăbdare un nou capitol din viața starului îndelungat de suferință.

Din păcate, se pare că libertatea și fericirea pe care Spears le merită au rămas evazive.

Să sperăm că în 2023 ne așteaptă zile mai fericite.

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Dezvăluite 15 secrete uimitoare despre Step Up

DJ Paul clarifică cererile de înmormântare a lui Gangsta Boo și vrea ca oamenii să plece