in

Amy Robach de la GMA3 a fost văzută cu soțul înstrăinat, Andrew Shue

Adevărul despre presupusa ieșire din GMA3 a lui Amy Robach și TJ Holmes

Amy Robach Și Andrew Shue par a fi copărinți: câinele familiei.

Foștii au fost fotografiați în New York City pe 12 ianuarie, pe fondul dragostei lui Amy cu co-gazda TJ Holmes. În timpul întâlnirii, ea i-a predat câinele lui Andrew, potrivit unui martor ocular.

The GMA3 ancora, îmbrăcată lejer într-un pulover și blugi, este văzută stând vizavi de soțul ei înstrăinat, care purta o jachetă și blugi în timp ce ținea lesa câinelui său. Cei doi s-au angajat într-o conversație pe trotuar înainte de a se despărți. Amy și Andrew, care s-au căsătorit în 2010, nu par să fi cerut divorțul, dar Melrose Place actor Terminat eliminați fotografiile cu Amy din contul ei de socializare.

Pe de altă parte, TJ are a cerut divorțul de soția sa Marilee Fiebig– cu care își împarte fiica Sabine, 9 ani, după aproape 13 ani de căsnicie. S-au despărțit la o lună după ce fotografiile cu TJ și Amy arătând confortabil într-un bar din New York au apărut online.

Totuși, ieșirile lor nu s-au oprit aici, deoarece cei doi au fost văzuți în vacanță în statul New York și au încheiat anul cu un sărut vaporos în Miami.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

DJ Paul clarifică cererile de înmormântare a lui Gangsta Boo și vrea ca oamenii să plece

Cum diferă marea persoană de scenă a lui J Balvin de viața lui personală