in

Această mascara de 5 USD are peste 207.200 de recenzii Amazon de cinci stele

Acestea au dreptate niste de recenzii de 5 stele de la cumpărători entuziaști Amazon.

Mascara cu efect de gene false Essence Lash Princess Recenzii

Un client a lăudat: „După ce am folosit Tarte’s Lights, Camera, Lashes în ultimul an, m-am săturat să dau banii pe rimel. Sora mea mi-a sugerat Essence Lash Princess False Lash Effect și m-am îndrăgostit de el Imediat. lungime spectaculoasă și volum grozav. Pot spune sincer că nu mă pot opri să mă uit la genele mele în oglindă în fiecare zi din cauza cât de uimitor arată. În plus, durează atât de mult. Trec de la o zi de lucru de 8 ore direct la sală și transpiră ca nebun… și chestiile astea nu se mișcă! Iubesc!!”

Un alt fan al rimelului a spus: „Genele mele sunt atât de frumoase și subțiri încât îmi este greu să găsesc un rimel care să-mi dea atât de mult volum. Acest rimel este atât de bun! A fost ușor și a fost un rezultat impecabil la un preț accesibil. . L-aș recomanda 100%.”

„M-am gândit de ce să nu încerc asta pentru 5 USD și, spre surprinderea mea, este la fel de bun, dacă nu mai bun decât rimelul de 20 USD pe care l-am folosit! Nu este rezistent la apă, dar îl pot purta toată ziua la serviciu și apoi la muncă de mare intensitate. încă arată grozav”, a spus un cumpărător Amazon.

Un alt client a spus: „Acesta a devenit rimelul meu preferat. Durează și nu se usucă foarte repede, așa că îl puteți construi cât doriți. Se desprinde ușor cu demachiantul pentru ochi și nu se descuamează. pe tot parcursul zilei. Și mie îmi place.” pensula (aceasta parte este uriașă pentru mine) alunecă perfect rimelul și îmi separă genele.”

„Nu scriu NICIODATĂ recenzii decât dacă iubesc ceva cu adevărat sau nu-l urăsc. IUBESC ACEST RIMEL. Sunt un fanatic al rimelului, cumpăr în mod constant rimel și încerc mereu să-l găsesc pe cel mai bun. Deci, acest rimel este super ieftin și cel mai bun pe care l-am cumpărat până acum”, a spus un cumpărător.

Un client Amazon a spus: „RECOMAND ASTA ASTA, mai ales că prețul este atât de mic! Este o furare. Mai bine decât toate rimelurile de ultimă generație pe care le-am încercat și cele din farmacie. cel actual se epuizează.”

Dacă sunteți în căutarea mai multor descoperiri de frumusețe Amazon, consultați acest fard de obraz care schimbă culoarea care creează un aspect personalizat pentru nuanța pielii dvs.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Fiul lui Diddy, Christian Combs, respinge eticheta „Nepo Baby”.

Dovada că fiicele Teyanei Taylor, Junie și Rue, sunt mini-urile ei