in

Will Smith se reunește cu distribuția „Fresh Prince”, inclusiv cu OG Viv, în trailerul Reunion Show

Se întâlnește cu noi TOATA LUMEA ei aşteptau.

Will Smith a lansat trailerul foarte așteptat Prințul proaspăt al Bel-Air întâlnire azi dimineață, și asta e tot și apoi ceva!

Specialul reuniunii, care va debuta joia viitoare (19 noiembrie) la HBO Max, reunește familia Banks la 30 de ani de la debutul sitcomului.

„Aceștia sunt oamenii care m-au făcut bărbatul care sunt astăzi”, a scris Smith într-o postare pe Instagram vineri (13 noiembrie). „Și nu aș putea lăsa această zi să treacă fără să marchez ocazia”.

Specialul nescenizat a fost filmat pe 10 septembrie, care a marcat cea de-a 30-a aniversare a premierei serialului original pe NBC.

Smith i se alătură, la reuniunea de familie de pe platou, obișnuiții seriei Alfonso Ribeiro (Carlton Banks), Tatyana Ali (Ashley Banks), Karyn Parsons (Hillary Banks), Joseph Marcell (Geoffrey Butler) și Daphne Maxwell Reid (mătușa Viv # 2). ), alături de DJ Jazzy Jeff (Jazz).

Reuniunea va include, de asemenea, un omagiu adus regretatului James Avery (unchiul Phil) și o apariție specială a lui Janet Hubert, care a jucat inițial rolul mătușii Viv, înainte de a fi concediată fără ceremonie din emisiune după al treilea sezon în 1993.

Întâlnirea lui Hubert și Smith a fost prima dată când au vorbit în 27 de ani și cel mai probabil va fi punctul culminant al specialului.

Vezi mai jos:

Fii primul care primește alerte despre știri de ultimă oră și alte povești de genul acesta, înscriindu-te pe lista noastră de corespondență.

Sursa: gossiponthis.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Peta Murgatroyd: GRADĂ! În așteptarea celui de-al doilea copil cu Maksim Chmerkovskiy!

Meek Mill a fost grațiat din 2008 pentru acuzații de droguri și arme de foc