in

Videoclipul arată poliția din Philadelphia împușcând un bărbat de culoare la moarte de mai mult de o duzină de ori

Poliția din West Philadelphia a împușcat și ucis un bărbat de culoare în vârstă de 27 de ani în timpul unei confruntări de luni după-amiază (26 octombrie), iar întregul incident, inclusiv momentele în care ofițerii au deschis focul, a fost filmat.

Conform anchetator PhiladelphiaPoliția a răspuns la un raport al unei persoane cu o armă în blocul 6100 din strada Spruce cu puțin timp înainte de 15:45.

Sergentul. Eric Gripp, un purtător de cuvânt al Departamentului de Poliție din Philadelphia, a declarat că ofițerii care au răspuns au fost întâmpinați de un bărbat înarmat cu un cuțit.

Gripp a spus că poliția i-a spus bărbatului să-și arunce cuțitul, dar nu a făcut-o și atunci doi ofițeri și-au tras cu armele de cel puțin o duzină de ori, imagini video distribuite pe rețelele de socializare.

Bărbatul, a cărui identitate nu a fost încă dezvăluită, a fost dus la Penn Presbyterian Medical Center, unde a fost ulterior declarat decedat.

Comisarul de poliție Danielle Outlaw a sosit la fața locului, când o mulțime tot mai mare a fost văzută țipând la poliție.

Martorii de la fața locului au spus că bărbatul era înarmat cu un cuțit, dar NU îi ataca pe ofițeri.

Imaginile înregistrate de un trecător au arătat că bărbatul se afla la cel puțin 10 metri distanță de ofițeri când au deschis focul.

Vezi mai jos (AVERTISMENT: DISCREȚIA VIZIONALULUI CONSULTATE):

Povestea în curs de dezvoltare… Verificați actualizările.

Fii primul care primește alerte despre știri de ultimă oră și alte povești de genul acesta, înscriindu-te pe lista noastră de corespondență.Sursa: gossiponthis.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Tatăl lui Tory Lanez spune că familia a iertat-o ​​pe Meg Thee Stallion

Britney Spears dă un răspuns ciudat la prăbușirea restaurantului