in

Videoclipul arată momentul în care Regele Von a fost împușcat mortal (probabil de un membru al echipajului Quando Rondo) în afara clubului de noapte din Atlanta.

A apărut un nou videoclip șocant care arată exact momentul în care rapperul din Chicago King Von a fost împușcat mortal, presupus de un membru al echipajului Quando Rondo, în afara unui club de noapte din Atlanta.

După cum sa raportat anterior, Regele Von (nume real: Dayvon Daquan Bennett) a murit vineri (6 noiembrie) într-un spital din zona Atlanta, după ce a fost împușcat în timpul unei altercații violente în fața Monaco Hookah Lounge din Atlanta. Avea 26 de ani.

Potrivit GBI (Georgia Bureau of Investigation), regele Von a fost unul dintre cei trei bărbați uciși în împușcătură. Detectivii au spus că o luptă în afara clubului de noapte din centrul orașului Atlanta s-a transformat în focuri de armă, iar poliția care lucrează în zonă a încercat să intervină.

Rapoartele inițiale au declarat că un ofițer al Departamentului de Poliție din Atlanta a fost cel care l-a împușcat pe Von și, deși GBI investighează incidentul ca o împușcătură implicată de ofițeri, poliția din Atlanta a spus că niciunul dintre ofițerii lor nu a tras lovitura mortală care l-a rănit mortal pe viitorul Chicago. rapper.

„În acest moment, anchetatorii noștri cred că domnul Bennett a fost împușcat în timpul împușcăturii inițiale dintre cele două grupuri de bărbați, înainte ca poliția să răspundă și să încerce să oprească împușcătura”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției într-un comunicat. Agentul Anthony Grant din Atlanta.

„De asemenea, domnul Bennett nu a fost la fața locului, dar a ajuns la spital la scurt timp după împușcare, cu un vehicul privat. Ancheta asupra acestui incident rămâne deschisă și foarte activă.

Poliția a spus că doi dintre ofițerii implicați în împușcătură erau în uniformă, efectuând lucrări de securitate în afara serviciului la salonul cu narghilea, iar un al treilea ofițer era de serviciu în apropiere.

Niciunul dintre ofițeri nu a fost rănit, a spus poliția, adăugând că alți câțiva au fost răniți în haosul care a urmat, inclusiv o persoană care a fost lovită de un vehicul când mulțimea s-a dispersat.

Potrivit șefului adjunct al poliției din Atlanta, Timothy Peek, incidentul a început la scurt timp după ora 3 a.m., când o ceartă între două grupuri (se pare că King Von și echipajele Quando Rondo) s-a transformat fizic în parcarea clubului de noapte.

„Acea altercație fizică a escaladat într-un schimb de focuri de armă cu acele grupuri”, a spus Peek pentru Atlanta Journal-Constituție. „Doi ofițeri de poliție care lucrau la acel club sau lounge, au observat altercația și au implicat unele dintre persoanele implicate. A avut loc și un incendiu cu poliția”.

Apar filmări de supraveghere recent apărute, părând a fi de la o cameră de securitate de pe (sau în apropierea) proprietății clubului de noapte, începe prin a arăta un grup mare de oameni care iese din club de noapte și pe strada din apropiere.

Un bărbat care pare a fi Regele Von, îmbrăcat într-o cămașă albă și blugi ușor colorați, poate fi văzut luptându-se cu cineva în timp ce o altă persoană vine din spatele unui vehicul și deschide focul.

Bărbatul despre care se crede că este regele Von cade apoi la pământ, iar oamenii cu care se află încearcă frenetic să-l tragă în siguranță în timp ce sângerează. Un alt bărbat pare să cadă la pământ după ce a fost împușcat.

Câteva secunde mai târziu, un SUV alb se retrage pe stradă și fuge rapid de la fața locului. Nu după mult timp, un sedan negru oprește și bărbatul despre care se crede că este Regele Von este pus în vehicul, care pleacă repede.

Poliția a spus că doi bărbați au murit la fața locului, iar regele Von a fost declarat ulterior mort în spital. Alte două victime împușcate și persoana lovită de vehicul sunt listate în stare stabilă, a spus poliția.

Anchetatorii cred că toate cele șase persoane au fost implicate în disputa inițială și, într-o actualizare furnizată vineri după-amiază, poliția a declarat că doi suspecți au fost arestați la fața locului și ar putea fi acuzați.

Șeful Peek a spus că gloanțe zboară în direcții diferite prin locul crimei, pe care l-a descris drept „destul de haotic”. El a spus că ar putea exista și alte victime ale împușcărilor care încă nu au raportat.

O investigație inițială a stabilit că unul dintre polițiștii aflați în afara serviciului și ofițerii de patrulare de serviciu au fost împușcați. „Ofițerii au tras, dar vrem să ne asigurăm că analizăm dovezile și că putem demonstra cine a făcut ce”, a spus Peek. „De aceea depindem de GBI”.

King Von a semnat cu casa de discuri OTF (Only the Family) al colegului rapper din Chicago Lil Durk și tocmai și-a lansat al treilea album de studio, Welcome to O’Block, vinerea trecută (30 octombrie).

EMPIRE (care se ocupă de distribuție pentru OTF), a lansat următoarea declarație cu privire la moartea regelui Von:

„Suntem devastați de moartea prematură a regelui Von.

„A fost un tată iubitor, un membru devotat al comunității sale și un talent extraordinar care abia începe să zgârie suprafața potențialului său nemărginit. Von a depășit circumstanțe incredibil de dificile când era tânăr, dar nu a pierdut niciodată din vedere ce însemna să dea înapoi și să-și ridice comunitatea: O’Block.

„Suntem norocoși că am asistat la creșterea și evoluția lui, dar știm că a avut mult mai mult de oferit lumii. Familia EMPIRE oferă condoleanțe familiei, prietenilor, echipei și fanilor săi în acest moment foarte dificil.”

Fii primul care primește alerte despre știri de ultimă oră și alte povești de genul acesta, înscriindu-te pe lista noastră de corespondență.Sursa: gossiponthis.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Vezi cele mai drăguțe momente de familie ale lui Thomas Rhett, care sunt „de neuitat”

Paedon Brown își acuză tatăl că a încercat (și nu a reușit!) să reducă la tăcere toți copiii soțiilor sale.