in

Vezi toate look-urile de modă pe covorul roșu al Critics’ Choice Awards 2023

Sezonul premiilor este un maraton de modă, nu un sprint.

La mai puțin de o săptămână de la difuzarea Globurilor de Aur din 2023 pe NBC, cele mai mari vedete de la Hollywood se reunesc din nou pentru Critics’ Choice Awards 2023.

Găzduit de Managerul Chelsea, evenimentul plin de stele onorează cele mai bune realizări de film și televiziune. De fapt, ei sunt din punct de vedere istoric cei mai precisi predictori ai nominalizărilor la Oscar.

Totul peste tot deodată a ocupat primul loc în topul filmelor din acest an cu 14 nominalizări în total. Între timp, Abbott Elementary mătură candidații de televiziune cu șase nominalizări.

Și în timp ce fanii vor trebui să se acorde pe 15 ianuarie la 19:00 pe The CW pentru a vedea cine câștigă, Jeff Bridges ar trebui să primească deja Premiul pentru întreaga viață, în timp ce Premiul SeeHer va fi acordat Janelle Monae.

Înainte de începerea spectacolului, totuși, sunt multe de sărbătorit pe covorul roșu. La urma urmei, mulțumește participanții așteptați Kate Hudson, Al cincilea BrunsonClaire Danes E Anya Taylor-Joy nu vor fi dezamăgiți când vor ajunge la Fairmont Century Plaza din Los Angeles.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cântăreața Jaguar Wright spune că Mary J. Blige este o lesbiană închisă: „Și dacă mint, dați-mă în judecată!”

Charles Barkley îi apără pe polițiștii care au ucis-o pe Breonna Taylor și spune că oamenii de culoare ar trebui să tacă cu privire la subfinanțarea poliției