in

Vezi cele mai drăguțe momente de familie ale lui Thomas Rhett, care sunt „de neuitat”

Thomas Rhett este întregul pachet și nu numai.

Da, este un cântăreț, hitmaker care și-a adăugat recent cel de-al 17-lea single nr. 1. 1 pe panougraficul țării lui la CV-ul lui. Dar nu doar muzica lui ne cucerește. Luați, de exemplu, familia și viața pe care și le-a creat împreună cu soția sa Lauren Akinsiubita lui de liceu.

În 2017, cuplul a avut unul dintre cele mai bune anunțuri de sarcină de până acum, când au împărtășit vestea că nu numai că Lauren era însărcinată, ci și adoptau un băiețel din Uganda. Familia a crescut apoi odată cu adăugarea celei de-a treia fiice în 2019. Și acum, părinții lui Willa Gray5, Ada James4, și Lennon Love, 18 luni, asteapta copilul n. 4.

„Ei bine… suntem din nou însărcinate”, a împărtășit ea pe Instagram în mai. „În seara asta, în timp ce eram pe scenă în Fort Worth, cântând „băieți care se întâlnesc cu fetele mele”, soția mea a vorbit cu (monitoarele pentru urechi) și mi-a spus „îi poți spune dacă vrei”, așa că oricum, acum știi că suntem încântați să avem a patra fată.”Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Noul videoclip îl arată pe Regele Von dând cu pumnii Quando Rondo înainte de împușcarea fatală

Videoclipul arată momentul în care Regele Von a fost împușcat mortal (probabil de un membru al echipajului Quando Rondo) în afara clubului de noapte din Atlanta.