in

Un negru îl plesnește pe un băiat alb cu o cutie de ceai răsucită pentru că repetă N-Word iar și iar

Un videoclip a devenit viral care arată momentul în care un bărbat de culoare a folosit o cutie de ceai răsucit pentru a lovi cu brâu un bărbat alb care a crezut că este în regulă ca el să spună cuvântul n iar și iar.

Incidentul a avut loc în interiorul unui magazin din Ohio săptămâna trecută, relatează Daily Dot.

Aparent, bărbatul alb neidentificat, care părea să fie EXTREM de beat, rostise cuvântul n înainte ca videoclipul să înceapă să ruleze și a fost confruntat cu bărbatul de culoare care părea să fie în proces de cumpărare a mai multor articole, inclusiv o cutie de Twisted Tea, o băutură alcoolică.

„Spun negru toată ziua, în fiecare zi. Glumești cu mine?! … Ești un clovn negru! Pe Dumnezeu, negrule, ești un clovn, negrule! i-a spus albul beat negrului, care a luat apoi un Ceai răsucit și s-a gândit dacă să-l folosească sau nu.

„Ce? Ai de gând să mă lovești cu asta?” întrebă albul bețiv (și aparent și prost). „Lovește-mă cu el. Lovește-mă! Lovește-mă, negrule!

După ce negrul a scăpat din greșeală cutia de ceai răsucită la pământ în timp ce încerca să o răstoarne în mână, albul a încercat să o lovească cu piciorul și a ratat, lovind afișajul produsului de sub casa de marcat, care a izbucnit apoi într-o confruntare fizică care a început. cu bidonul făcând contact cu partea laterală a feței omului alb și s-a terminat cu omul alb pe pământ primind pumni repetate în cap de la negrul.

Bănuiesc că ai putea spune că negrul a deschis o cutie de fund pe alb, amirite?

După ce filmările au devenit virale, Twitter a făcut ceea ce face cel mai bine și a memorat situația, făcând din „Twisted Tea” un subiect de tendință global în acest proces.

Fii primul care primește alerte despre știri de ultimă oră și alte povești de genul acesta, înscriindu-te pe lista noastră de corespondență.Sursa: gossiponthis.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Rihanna se adresează fanilor care așteaptă revenirea ei pe scenă

Phoebe Bridgers a avut o întâlnire aparentă cu Bo Burnham în urmă cu două luni