in

Tur în interiorul incredibilului penthouse din New York al MDLNY, de 30 de milioane de dolari

Acum, acest este o vedere reală de milioane de dolari.

O avanpremieră exclusivă a zilei de mâine Lista de milioane de dolari la New Yorkse difuzează pe 12 august, îl prinde pe agent imobiliar Steve Gold să se îndrăgostească de penthouse-ul ei de vis. Păcat că este doar o programare pentru listare!

Steve vizitează penthouse-ul întins 88A de la 15 Hudson Yards, care a fost recent scos pe piață. „Sfântă,” spune Steve în timp ce trece prin minunata casă de 5.211 de metri pătrați. „Această cameră nu seamănă cu nimic din ceea ce am văzut în imobiliare din New York.”

Apartamentul de lux se află la 900 de picioare pe cer, cu vederi „uimitoare” de 270 de grade fără obstacole și tavane cu înălțime dublă de 26 de picioare. Întreaga casă este centrată în jurul unei „forme de trifoi cu patru foi”, potrivit dezvoltatorului. Ferestre din sticlă curbată uluitoare se înfășoară în jurul sufrageriei centrale pentru a încadra priveliștea uimitoare a Manhattanului.

Cu o masă pentru zece persoane și un șemineu obsidian cu două fețe ca piesă centrală formală, este clar designerul de interior Joanna Behnke avea în minte distracția. Casa cu patru dormitoare, cinci băi și jumătate are, de asemenea, o bucătărie „ocazională” cu concept deschis și un birou de acasă.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Megan Thee Stallion și Young Thug fac echipă pentru videoclipul muzical „Don’t Stop” inspirat de fantezie

„De câte ori trebuie să mă rog ție Stăpâne?”