in

Trailerul „Coming 2 America” îi urmărește pe Eddie Murphy și Arsenio Hall în timp ce se întorc la New York

Familia regală Zamundan s-a întors!

Primul trailer oficial pentru Coming 2 America a fost lansat de Amazon Studios, care a anunțat recent că continuarea filmului Coming to America din 1988 va sosi oficial prin Amazon Prime Video pe 5 martie 2021.

Cu Eddie Murphy și Arsenio Hall, C2A continuă să-l urmărească pe proaspăt încoronat Rege Akeem (Murphy) și pe confidentul său de încredere Semmi (Hall), în timp ce se îmbarcă într-o aventură amuzantă complet nouă, care îi vede revenind în Queens, New York, după care regele Akeem descoperă are un fiu pe care nu l-a cunoscut niciodată în America.

Prin expirare:

Cadrul pentru călătoria bis la New York este oferit de James Earl Jones, care îl interpretează pe tatăl lui Akeem. „Înainte să plec”, spune ea, vrea ca Akeem să știe că tronul ei trebuie să fie transmis unui moștenitor de sex masculin. — Akeem, se pare că ai un fiu… trebuie găsit. Akeem răspunde: „Pregătiți avionul regal: să ne întoarcem în America!” iar scena se mută rapid la New York.

The Barbershop ocupă ultima treime a trailerului, cu glume zburând și Murphy revenind într-un loc familiar în riff-ul carierei sale la Hollywood, în timp ce locuiește în mai multe personaje. Clarence al lui Murphy, proprietarul frizeriei, și Morris al lui Hall, frizer, sunt preluați din filmul original, regizat de John Landis.

Pe lângă James Early Jones, Eddie Murphy și Arsenio Hall, distribuția lui Coming 2 America mai include și Tracy Morgan, Jay Pharaoh, Leslie Jones, Jermaine Fowler, Teyana Taylor și Wesley Snipes.

Vezi mai jos:

Fii primul care primește alerte despre știri de ultimă oră și alte povești de genul acesta, înscriindu-te pe lista noastră de corespondență.

Sursa: gossiponthis.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Phoebe Bridgers a avut o întâlnire aparentă cu Bo Burnham în urmă cu două luni

În interiorul petrecerii aniversare pline de vedete a lui Lori Harvey cu Damson Idris