in

Tory Lanez insinuează că nu a împușcat-o pe Megan Thee Stallion, ea răspunde: „Acest negru este cu adevărat nebun”

Tory Lanez a accesat Instagram Live marți seara (20 octombrie) într-o altă încercare disperată de a-și curăța numele în ceea ce privește împușcarea lui Megan Thee Stallion

Complexul are povestea:

Rapperul canadian a insistat că acuzațiile împotriva lui „nu sunt adevărate” și a încercat să discrediteze afirmațiile lui Megan că a împușcat-o în picior în timpul unei altercații din 12 iulie. El a arătat raportul inițial al TMZ, care a confirmat că a fost arestat în Los Angeles pentru posesia unei arme.

Megan, prietena ei și garda ei de corp se aflau la bordul vehiculului cu puțin timp înainte de arestarea lui Lanez; cu toate acestea, primele rapoarte nu au menționat că Megan ar fi suferit răni prin împușcătură.

Lanez a spus că plănuiește să facă o declarație publică pe această temă, dar a fost sfătuit să nu facă acest lucru.

„Două zile mai târziu, primesc un telefon de la Roc Nation care îmi spune: „Am auzit că vei face o declarație despre ceea ce s-a întâmplat și ar fi în interesul tău dacă nu ai face această declarație”, a spus el. spus. „Și eu sunt ca, bine? Nu înțeleg problema că le spun fanilor mei, de genul „Mă, asta nu este o afacere atât de serioasă…””

De asemenea, el a subliniat rapoartele ulterioare conform cărora Megan era tratată pentru răni despre care se crede că ar fi fost cauzate de spargerea sticlei: „Nimeni nu a spus vreodată că a fost împușcată”, a spus Lanez, referindu-se la primele rapoarte.

Peste o săptămână mai târziu, Megan a distribuit o postare pe Instagram cu rănile ei și a susținut că a fost ucisă. Rapperul din Houston a spus că rănile împușcate au fost „rezultatul unei crime care a fost comisă împotriva mea și făcută cu intenția de a-mi face rău fizic”.Este important de remarcat faptul că Complex a revizuit dosarele medicale din Cedars-Sinai care susțin afirmația lui Megan; Medicii au găsit așchii în călcâiul ei la scurt timp după accident. Lanez nu a abordat acest fapt și s-a concentrat în schimb pe rapoartele timpurii care nu menționau rănile prin împușcătură.

El a mai susținut că Megan a susținut că a fost împușcată în picior în timp ce se îndepărta de vehicul, ceea ce înseamnă că nu a văzut cine urma să tragă focuri de armă. El a întrebat, de asemenea, de ce Megan nu a dezvăluit niciodată că a fost victima unei împușcături când poliția a sosit la fața locului.

Megan și-a explicat raționamentul într-un videoclip de pe Instagram, în care a acuzat-o deschis pe Lanez că a împușcat-o. Ea a spus că inițial îi era prea frică să spună poliției ce sa întâmplat cu adevărat, deoarece s-ar fi putut termina cu mai multă vărsare de sânge.

„Mi-e teamă că vine poliția. Toate rahaturile astea se întâmplă cu poliția? Poliția împușcă nenorociți pentru tot”, a spus el. „Poliția ucide literalmente oameni de culoare fără motiv… Crezi că o să spun poliției că noi, negrii, noi negrii, avem o armă în mașină?

„Vrei să le spun că avem o armă în mașină ca să ne împuște pe toți? Negrule, mi-e frică… De ce dracu aș spune asta [the police] Are cineva o armă în mașina asta și negru ăsta m-a împușcat? Deci pot să mă împușc, poți tu să împuști, ea poate să tragă, poate el să tragă?

Lanez a continuat spunând că întotdeauna „a apărut pentru femeile de culoare” și încă o consideră pe Megan o prietenă, în ciuda tuturor „informațiilor false”.

„… Nu este o informație exactă. Niciodată nu vreau să par că sunt aici să o lovesc pe această fată sau că sunt aici să o vorbesc rău pe această fată sau să fiu vreodată într-un loc în care, cum ar fi, o lipsesc, pentru că pentru mine, ca persoană, ea este încă a mea. prieten.” a spus. „Oricum – chiar dacă ea nu mă privește așa – mă uit la ea de parcă ar fi încă prietena mea”.

Lanez a continuat să se dispute cu privire la diferite puncte ale împușcăturii, deși nu a spus niciodată clar dacă a împușcat-o sau nu pe Megan.

În timpul dezbaterii IG Live a lui Tory, Megan a folosit Twitter pentru a-l spune „foarte nebun”.

Twitter părea să fie de acord cu Megan… chiar și subliniind că ea vorbea în cercuri fără să spună în mod explicit dacă a apăsat sau nu trăgaciul.

Cea mai recentă încercare a lui Tory de a-și șterge numele vine la doar câteva săptămâni după ce și-a lansat albumul Daystar, în care a abordat filmarea într-o serie de cântece, întrebând la un moment dat: „Cum naiba ai fost împușcat în picior, nu te-ai lovit în oase sau tendoane? Cum naiba încearcă echipa ta să mă picteze ca pe o amenințare completă?

Lanez a fost acuzat că a împușcat-o pe Megan în iulie, după o petrecere la care cei doi au participat la casa lui Kylie Jenner. El a fost acuzat pe 8 octombrie în legătură cu incidentul și riscă până la 22 de ani de închisoare.

După ce Lanez a fost acuzat, el a postat pe Twitter: „[Time]” vrei [tell] …iar adevarul va iesi la lumina…am incredere deplina in Dumnezeu pentru a-l dovedi…iubire pentru toti fanii mei si oamenii care mi-au ramas cu mine si imi cunosc inima…o acuzatie nu este o condamnare . Dacă m-ați susținut sau ați trecut prin asta, vă apreciez sincer.

La rândul ei, Megan a scris despre experiență într-un articol de opinie pentru The New York Times săptămâna trecută.

„Chiar și ca victimă, am fost întâmpinată cu scepticism și judecată”, a spus ea. „Modul în care oamenii au pus la îndoială și au dezbătut în mod public dacă am avut vreun rol în atacul meu violent demonstrează că temerile mele de a discuta despre ceea ce sa întâmplat au fost, din păcate, justificate”.

Fii primul care primește alerte despre știri de ultimă oră și alte povești de genul acesta, înscriindu-te pe lista noastră de corespondență.Sursa: gossiponthis.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Marvin Gaye III arestat pentru violență domestică, agresiune cu armă mortală

Khloe Kardashian participă la înmormântarea mamei lui Tristan Thompson, Andrea