in

Tommy „Tiny” Lister a avut COVID în urmă cu 4 luni, se chinuia să respire în timpul interviului cu câteva zile înainte de moarte

Deși o cauză oficială a morții pentru Tommy „Tiny” Lister Jr. nu a fost încă dezvăluită (deoarece rezultatele autopsiei sunt încă în așteptare), s-a raportat că actorul a fost testat pozitiv pentru coronavirus în urmă cu patru luni și încă se luptă cu simptomele lui. boală în zilele dinaintea morții sale.

Conform vineri Reprezentanta vedetei, Cindy Cowan, a avut multe dintre simptomele comune, inclusiv senzație de letargie și dificultăți de respirație, când Tiny a fost testat pozitiv pentru COVID-19 în urmă cu patru luni.

Diabetul actorului l-a făcut și el la un risc ridicat. Cowan a declarat pentru TMZ că nu a fost internat în spital, ci în carantină acasă.

Joi, 3 decembrie, Cindy a spus că Tommy trebuia să o viziteze acasă, dar în schimb el a sunat-o și i-a spus că nu va putea, deoarece avea simptome de COVID și a simțit că ar fi mai bine pentru el să nu intre acasă. ca să nu răspândească ceea ce avea.

Nu a fost testat pentru COVID, dar a simțit că a contractat din nou virusul doar pe baza simptomelor.

A doua zi, într-un interviu cu Brandon Jay (mai sus), realizat cu doar cinci zile înainte de moartea sa, Tommy se lupta în mod clar cu simptomele COVID.

S-a chinuit uneori să vorbească și să respire normal, dar a fost încă destul de optimist cu privire la prognoza lui, spunând că este pregătit pentru vaccinul nou anunțat și dornic să se întoarcă la muncă.

Lister, care a purtat o mască pe tot parcursul interviului, a mai spus că avea programată o filmare, dar a fost forțat să anuleze din cauza bolii sale. Nu este clar dacă Tommy a fost reinfectat cu COVID-19 sau dacă virusul a persistat încă patru luni.

Potrivit reprezentantului lui Lister, actorul era optimist cu privire la viitor și aștepta cu nerăbdare să-și petreacă Crăciunul uitându-se la baschet și să petreacă timp cu fiica sa Faith.

https://www.instagram.com/p/CBZUSQ5Ayjz/

După cum sa raportat anterior, prietenii și asociații de afaceri ai lui Lister au devenit îngrijorați joi (10 decembrie) când nu au mai auzit de el de miercuri seara.

Parlamentarii au efectuat o verificare socială la domiciliul actorului, unde l-au găsit că nu răspunde. El a fost declarat mort la fața locului.

Pe lângă fiica sa, Tom Lister Jr. i-a mai rămas în supraviețuire și soția sa, Felicia Forbes. Avea 62 de ani.

Fii primul care primește alerte despre știri de ultimă oră și alte povești de genul acesta, înscriindu-te pe lista noastră de corespondență.Sursa: gossiponthis.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Apryl Jones pune capăt zvonurilor despre despărțirea lui Taye Digg

Cheryl Burke primește custodia lui Dog în Fallout of Matthew Lawrence Divorce