in

Toate secretele despre distribuția The Challenge de la MTV

Oh, credeai că cel mai mare eveniment sportiv din lume s-a încheiat acum, când Jocurile Olimpice din 2020 s-au încheiat? Nu pleca TJ Lavin te aud spunând.

Provocarea revine pentru cel de-al 37-lea sezon al său miercuri, 11 august, și este probabil cel mai ambițios sezon al MTV de până acum. Spioni, minciuni și aliați cuprinde 17 jucători internaționali împreună cu cei mai buni din Statele Unite, inclusiv campionul care revine și legendarul Challenger Tamburin CT. Dar, mai important, distribuția acestui sezon este formată din cantități egale de nou-veniți și veterani, aducând concurenți din A supraviețuit, Insula iubirii și alte francize.

Și dacă ai crezut că vei câștiga Provocarea a fost greu, imaginați-vă că adunați distribuția pentru asta, ceea ce Skye Topic a făcut încă din sezonul 26, supervizează producătorul și liderul de distribuție. Dacă spectacolul este un circ, consideră-l pe Topic liderul, adunând și gestionând talentul care ajunge pe scena principală. Și și-a întrerupt procesul într-un interviu pentru E! Știri, deschidere despre cum să duci emisiunea la nivel mondial, diferența dintre un bun concurent de teleralitate și un challenger și ce nou-veniți să urmărească Spioni, minciuni și aliați.

Ah, și ea răspunde la cea mai mare întrebare a multor fani: unde este pula Johnny Bananas?!

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

21 Savage spune că NU Îi este dor de Amber Rose: sunt „căsătorit” și „îndrăgostit fericit”

Rapperul Lil Rodneyy, în vârstă de 12 ani, a fost condamnat la 7 ani de închisoare pentru că a împușcat un copil de 1 an în timp ce se afla în stare de încercare pentru incendiere.