in

Tatăl lui Tory Lanez spune că familia a iertat-o ​​pe Meg Thee Stallion

Sonstar Peterson, tatăl lui Tory Lanez, a accesat Instagram Live joi seară. Și ea a împărtășit o actualizare cu susținătorii fiului ei.

Peterson participă la live pe Instagram

Înainte de apariția sa live, Peterson a avertizat fanii să se conecteze cu o postare pe Instagram.

Sunt multe voci, dar este timpul ca vocea adevărului să fie auzită. Ne vedem diseară 🔥❤️🔥❤️🔥❤️

Când a început să streaming, Peterson le-a spus telespectatorilor că vrea să le picteze o altă imagine a fiului său Tory.

De ce unii oameni au considerat important să-l picteze pe fiul meu, Daystar Peterson, alias artistul Tory Lanez, cu o anumită pensulă și să-l pună într-o anumită lumină pentru a-i face pe oameni să creadă că este un monstru, că este o persoană cu adevărat, cu adevărat groaznică, care a făcut un lucru cu adevărat groaznic…

Peterson a continuat explicând că Tory și restul familiei ei au ales să o ierte pe Megan Thee Stallion.

Acest lucru ar putea fi un șoc pentru mulți dintre voi, dar ghiciți ce? Atât eu, cât și fiul meu și alți membri ai familiei noastre am decis cu mult timp în urmă că nu vom avea nicio animozitate împotriva lui Megan Pete, alias Megan Thee Stallion. Am iertat-o ​​pe fata aceea cu mult timp în urmă. Acum mult timp.

Peterson, care, potrivit HipHopDX, este un fost pastor și slujitor hirotonit, a continuat să explice că iertarea este esențială pentru bunăstarea cuiva. Potrivit lui, a adăposti resentimente pentru oricine poate aduce boală și boală.

Știm că principiul iertării este important pentru a-și purifica inima, pentru a-și purifica sufletul și pentru a nu fi legat de ură. Ura, resentimentele, amărăciunea – aceste lucruri pot cauza de fapt boli ale oaselor, sa dovedit. Și poate provoca boală în corpul tău, deoarece te ții de ceva care este negativ față de forța reală din viața ta.

Peterson spune că el și familia lui nu vor „da înapoi” de la „mașină”

Peterson a spus mai târziu că, deși familia a iertat-o ​​pe rapista, nu se vor da înapoi de la „mașină”.

Unii vor întreba, fără îndoială, „Chiar spune că Tory a iertat-o ​​pe Megan pentru tot ce se întâmplă?” Da, am iertat-o. Dar ceea ce nu ne vom da înapoi este mașina.

Sonstarul Peterson și-a exprimat deja dezacordul cu verdictul de vinovat al fiului său

După cum a raportat anterior The Shade Room, Peterson a fost furios când fiul său a fost găsit vinovat în procesul pentru împușcarea lui Megan Thee Stallion.

Lanez a fost găsit vinovat de descărcarea cu neglijență gravă a unei arme de foc, agresiune cu o armă semi-automată și purtarea unei arme de foc încărcate, neînmatriculată într-un vehicul. El riscă până la 22 de ani de închisoare. Și ar putea fi deportat și în Canada.

Rapperul așteaptă în prezent sentința. Potrivit Rolling Stone, acesta a fost amânat de la 27 ianuarie până la 28 februarie pentru a oferi timp noii echipe de avocați a rapperului să se familiarizeze cu cazul său.
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Donald Trump spune că Barack Obama nu este nici „frumos”, nici „bun vorbitor”

Videoclipul arată poliția din Philadelphia împușcând un bărbat de culoare la moarte de mai mult de o duzină de ori