in

Rihanna se adresează fanilor care așteaptă revenirea ei pe scenă

Rihanna îi tachinează pe fani cu o imagine uimitoare a ceea ce urmează în timpul performanței ei la pauză de la viitorul Super Bowl. Potrivit PEOPLE, mama unui copil, în vârstă de 34 de ani, a împărtășit vineri un teaser oficial.

Rihanna a împărtășit teaserul Super Bowl vineri dimineață

Rih Rih a accesat Instagram la primele ore ale dimineții de vineri. Și a împărtășit un clip de 30 de secunde, în care puteți auzi audio de la critici sau fani, întrebându-se unde a fost noua muzică a vedetei.

Auzi declarațiile unor comentatori.

Omule, Rihanna, te-am așteptat.

Au trecut șase ani de când câștigătorul de nouă ori Grammy a lansat un album.

În timpul videoclipului, Rihanna a avut o privire mai atentă. Și un reflector a strălucit asupra ei în timp ce ea flutura vocile spre tăcere.

Apoi, single-ul ei din 2016 „Needed Me” a început să cânte.

Vedeta a anunțat că va fi cap de afiș al evenimentului de fotbal din septembrie

Cântăreața „Love On The Brain” a dezvăluit că a fost titlul de titlu pentru Super Bowl LVII într-o postare pe Instagram pe 25 septembrie 2022, după cum a raportat The Shade Room.

Jay-Z, care a semnat anterior un acord cu NFL pentru a conduce divertismentul lor muzical, a împărtășit o declarație despre cântăreață după anunțul ei.

Rihanna este un talent generațional, o femeie de origini umile care a depășit toate așteptările. O persoană născută pe mica insulă Barbados, care a devenit unul dintre cei mai importanți artiști vreodată. Autoprodus în afaceri și divertisment.

Șeful muzical NFL, Seth Dudowsky, și-a împărtășit declarația, după cum a raportat The Hollywood Reporter.

Suntem încântați să o uram bun venit pe Rihanna pe scena Apple Music Super Bowl Halftime Show. Rihanna este o artistă o singură dată în viață, care a fost o forță culturală de-a lungul carierei sale. Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu Rihanna, Roc Nation și Apple Music pentru a aduce fanilor o altă performanță istorică la Halftime Show.

Este posibil ca interpretarea cântăreței să nu fie însoțită de muzică nouă

Într-un interviu recent acordat Associated Press, cântăreața a vorbit despre viitoarea sa performanță la Super Bowl. Precum și sosirea muzicii noi de la el.

Super Bowl-ul este una, muzica nouă este alta. Ați auzit, fani? Pentru că știam că în momentul în care am anunțat-o, ei ar crede că albumul meu va apărea. trebuie sa ma apuc de treaba…

Cântăreața de la Fenty a uimit, de asemenea, fanii cu produsele Super Bowl și un viitor V-Day Savage X Fenty Spot

Rihanna a fost și ea ocupată, pregătind produse exclusive pentru Super Bowl LVII/Savage X Fenty.

Plus o campanie pasională de Ziua Îndrăgostiților Savage X Fenty.

Colegii de cameră, sunteți încântați de viitoarea performanță a lui Rih Rih?
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

O femeie împușcată în interiorul Capitoliului SUA, după ce susținători furioși ai lui Trump au pătruns în clădire în timpul audierii Congresului pentru votul electoral

Un negru îl plesnește pe un băiat alb cu o cutie de ceai răsucită pentru că repetă N-Word iar și iar