in

Rapperul Lil Rodneyy, în vârstă de 12 ani, a fost condamnat la 7 ani de închisoare pentru că a împușcat un copil de 1 an în timp ce se afla în stare de încercare pentru incendiere.

Un judecător din Texas a condamnat un copil de 12 ani la șapte ani într-un centru de detenție pentru minori, după ce se pare că și-a dat jos monitorul la gleznă și s-a împușcat pe un copil de 1 an în timp ce se afla în stare de încercare pentru incendiere.

Tânărul de 12 ani, un rapper care se numește Lil Rodneyy, a fost și un presupus membru al bandei Crips și a recunoscut că și-a tăiat monitorul la gleznă, participând la înmormântarea unui prieten. Cu toate acestea, nu și-a putut aminti numele de familie al prietenului său, spunându-i judecătorului că îl cunoaște doar după porecla lui.

Băiatul a izbucnit în lacrimi în timpul unei audieri de detenție Zoom în septembrie (a avut loc la doar o zi după ce a împlinit 12 ani), dar judecătorul nu a fost mișcat de lacrimi.

„De fiecare dată când intri aici plângi. Știi asta, nu-i așa?” I-a spus judecătorul Kim lui Lil Rodneyy, care este poreclit și „30 Shots”.

„De fiecare dată, mă rogi să mai am o șansă. Juri pe Dumnezeu, ‘Pe numele mamei’, ‘Nu voi tăia monitorul, nu voi fugi’”.

Judecătoarea Kim i-a amintit, de asemenea, lui Rodneyy de o fotografie pe care a făcut-o cu el și a postat-o ​​pe rețelele de socializare cu legenda: „F**k Judge Kim”.

— Îți amintești că ai făcut această poză? l-a întrebat judecătorul pe băiat, care a răspuns: „Da, domnule”.

„Îl țin aici pe banca mea”, a spus judecătorul, „ca reamintire, pentru că, știi, odată ce ai pus ceva pe internet, nu cade”.

La audierea Zoom a participat și bunicul băiatului, pe care el îl numește cu afecțiune „Paw Paw” și care l-a ajutat să-l crească în locul tatălui său care și-a abandonat familia cu ani în urmă.

Mama lui Rodneyy a spus într-un interviu după audiere că este o mamă singură care l-a născut pe Rodneyy când avea doar 16 ani și, deși tatăl copilului ei i-a uimit, ea alege să nu caute întreținerea copilului. Ea a mai spus că a fost trimisă la închisoare de două ori când fiul ei era mic.

Lil Rodneyy va rămâne într-un centru de detenție pentru minori până când va împlini 19 ani.

Fii primul care primește alerte despre știri de ultimă oră și alte povești de genul acesta, înscriindu-te pe lista noastră de corespondență.

Sursa: gossiponthis.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Toate secretele despre distribuția The Challenge de la MTV

Lisa Rinna explică de ce și-a „urat al naibii” ultimul sezon din The Real Housewives of Beverly Hills