in

Rapperul din Dallas Mo3 a murit la 28 de ani după ce a fost împușcat în cap, un videoclip îl arată fără viață pe autostradă

Rapperul din Dallas Mo3 a murit după ce a fost împușcat în ceafă în timp ce fugea de bărbatul înarmat pe o autostradă din orașul său natal. Avea 28 de ani.

Potrivit TMZ, Mo3 conducea pe I-35 în Dallas când a fost împușcat. Apoi a fost dus de urgență la spital, unde a fost declarat decesul.

Sursele noastre spun că împușcătura fatală s-a desfășurat așa… bărbatul înarmat și Mo3 se îndreptau amândoi spre nord pe I-35 când declanșatorul a coborât din mașină și s-a apropiat de Mo3.

Rapper-ul a coborât din mașină și a început să alerge, cu bărbatul înarmat urmărindu-l, trăgând mai multe focuri și lovind Mo3 în ceafa.

Ni s-a spus că bărbatul înarmat a împușcat și un spectator nevinovat care stătea în vehiculul său, iar a doua victimă împușcată a fost transportată la un spital cu răni care nu pun viața în pericol.

De atunci au apărut numeroase videoclipuri pe rețelele de socializare care arată un bărbat despre care se crede că este Mo3 întins pe spate în mijlocul unei autostrăzi aglomerate, în timp ce un alt bărbat efectuează RCP.

https://www.instagram.com/p/CHdnF3sF4kK/

Aceasta este a doua oară în ultimul an când Mo3 a fost vizat într-o împușcătură.

În decembrie 2019, rapperul a fost împușcat în cap, dar a supraviețuit. A intrat pe Instagram Live cu sânge curgând din cap la câteva momente după acea împușcătură.

Mo3 (nume real: Melvin Noble) a fost, de asemenea, arestat în 2017 în legătură cu o împușcătură în clubul de noapte din Dallas-Fort Worth, care a murit o persoană.

Mo3 a fost un rapper din Dallas, asociat cu casa de discuri a lui Boosie Badazz.

https://www.instagram.com/p/CEPrsm_BCR-/

El a fost cel mai bine cunoscut pentru colaborarea sa din 2019 cu Boosie, „Errybody (Remix).”

Fii primul care primește alerte despre știri de ultimă oră și alte povești de genul acesta, înscriindu-te pe lista noastră de corespondență.Sursa: gossiponthis.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Fotografie cu un câine de familie, ucis accidental de vânători care credeau că este un coiot

16 secrete dulci despre o poveste despre Cenușăreasa dezvăluite