in

Quincy găzduiește o petrecere sigură și distanțată social cu Shaggy și Patoranking în videoclipul „Aye Yo” (Remix)

Quincy a colaborat cu legenda reggaetonului Shaggy și Africans Patoranking pentru remixul hitului său dancehall „Aye Yo”.

Videoclipul muzical îl vede pe trio jucând în siguranță și respectând standardele actuale de distanțare socială prin coordonarea și găzduirea unei petreceri „digitale” prin transmisii live din diferite locații din lume.

Chiar dacă Quincy este în SUA, Shaggy este în Jamaica și Patoranking este în Nigeria, nu vor lăsa o pandemie globală să-i împiedice să petreacă împreună.

Quincy a vorbit despre importanța unirii diferitelor voci din întreaga lume pentru a-și completa viziunea pentru cântec și videoclip, spunând printr-un comunicat de presă: „Ca artist nou, am vrut să interpretez un aspect diferit al unui REMIX, nu doar să lansez un o nouă versiune de viață a cântecului, dar pentru fanii noștri să vadă de ce acest legământ a fost cheia pentru a evidenția fuziunea dintre sunet și imagine… Pentru mine, crearea videoclipului a fost ca și cum am face doi pași înapoi, deoarece toți trei ne găsim în diferite părți ale lumii: Statele Unite, Jamaica și Nigeria”.

El a continuat: „Este vorba de a aduce oamenii împreună într-o nouă eră. Am vrut, de asemenea, să subliniez ceea ce se întâmplă în Nigeria (SARS, un scandal care implică Echipa Specială Anti-Jaful din Nigeria) și să susțin mișcarea Patoranking de acolo. De asemenea, îi sunt recunoscător lui Shaggy, deoarece muzica lui aduce lumină și ritm atâtor oameni din întreaga lume. Cu această melodie și videoclip, sunt într-o companie foarte bună.”

„Aye Yo” (Remix) urmează lansarea piesei originale, care a apărut în august.

Urmărește videoclipul pentru „Aye Yo” (Remix) mai jos:

Fii primul care primește alerte despre știri de ultimă oră și alte povești de genul acesta, înscriindu-te pe lista noastră de corespondență.

Sursa: gossiponthis.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Chase Chrisley oferă o actualizare șocantă despre starea relației

Peta Murgatroyd: GRADĂ! În așteptarea celui de-al doilea copil cu Maksim Chmerkovskiy!