in

Președintele Trump refuză să denunțe supremația albă, le spune băieților mândri să „stea pe spate și să privească”

Președintele Donald Trump a refuzat categoric să denunțe grupurile de supremație albă și a părut că folosește un fluier de câine cu adepții săi spunându-le Proud Boys „să stea pe spate și să stea alături”.

În timpul primei dezbateri prezidențiale pentru alegerile din 2020, desfășurată la Cleveland, Ohio, marți seara (29 septembrie), moderatorul Chris Wallace l-a întrebat pe Trump dacă ar fi dispus să condamne suprematicii albi și grupurile neonaziste (cum ar fi „The Proud Boys“. ) odată pentru totdeauna, iar POTUS-ul a dansat în jurul acelei întrebări ca un concurent dansând cu stelele.

„Sunteți dispus, în această seară, să condamnați suprematicii albi și grupurile de miliție și să spuneți că trebuie să renunțe și să nu intensifice violența în câteva dintre aceste orașe, așa cum am văzut în Kenosha și așa cum am văzut în Portland?” întrebă Wallce.

Trump a răspuns: „Sigur, sunt dispus să o fac”, la care Biden a răspuns: „Fă-o!”

„Aș spune că aproape tot ce văd este din aripa stângă, nu din aripa dreaptă”, a continuat Trump. „Sunt dispus să fac orice. Vreau să văd pacea.

Când Wallace a insistat mai mult, Trump a spus: „Cum vrei să le numesc? Dă-mi un nume. Dă-mi un nume?”

Apoi Trump a scapat: „Băieți mândri… Dați-vă înapoi, stați pe loc! Dar vă spun ceva, cineva trebuie să facă ceva împotriva Antifa și a stângii pentru că aceasta nu este o problemă de dreapta… Aceasta este o problemă de stânga”.

Proud Boys sunt un grup rasist de supremacişti albi care se descriu ca „o organizaţie frăţească pro-occidentală pentru bărbaţi care refuză să-şi ceară scuze pentru crearea lumii moderne; aka șoviniștii occidentali. Grupul de ură a fost legat de multe proteste violente din țară, adesea în sprijinul președintelui Trump.

Președintele Trump a spus odată că există oameni buni „de ambele părți” în urma unui miting al supremațiștilor albi din Charlottesville, Virginia, care a provocat moartea unui contraprotestant.

Fii primul care primește alerte despre știri de ultimă oră și alte povești de genul acesta, înscriindu-te pe lista noastră de corespondență.Sursa: gossiponthis.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Lil Baby nu-l urmărește pe Gunna, Lil Durk este împușcat într-un nou cântec

Fiul lui Katharine și David Foster le calcă pe urme muzicale