in

Polițistul din Chicago se ceartă cu iubitul după ce ea îl surprinde înșelând, el își ia arma și amenință că o împușcă

Au apărut imagini video șocante care arată un ofițer de poliție din Chicago intrând într-o altercație fizică aprinsă cu iubitul ei, după ce l-a surprins înșelând-o cu o altă femeie.

Filmarea începe cu femeia ofițer, care este CLAR supărată, țipând la iubitul ei „Eli” și urmărindu-l în jurul mașinii lui, spunându-i: „Tocmai ți-am dat 100 de dolari!” în timp ce femeia din spatele camerei (se pare că femeia cu care înșela) îi roagă să se oprească și îl avertizează pe polițist că și-ar putea pierde slujba din cauza asta.

Polițistul îi spune apoi celeilalte femei, care spune că este din Memphis și că trebuie să prindă un zbor spre casă, că ea și bărbatul locuiesc împreună și el își păstrează echipamentul de studio la casa lui. Polițistul mai spune că sunt împreună de șase ani.

În mai multe momente ale videoclipului, iubitul și ofițerul pot fi văzuți punându-și mâna unul pe celălalt. La un moment dat, el pare să-și pună mâinile în jurul gâtului ei, în timp ce ea strigă după ajutor.

„Politie!” se aude polițistul strigând, în timp ce bărbatul arată: „Tu ești poliția! Ce naiba faci?!”

Polițistul spune mai târziu că are o armă asupra ei în timp ce băiatul o apucă și amenință că o împușcă înainte ca filmarea să se termine brusc.

Este un schimb sălbatic pe care trebuie doar să-l vezi singur.

Vezi mai jos:

Departamentul de Poliție din Chicago spune că investighează incidentul.

Fii primul care primește alerte despre știri de ultimă oră și alte povești de genul acesta, înscriindu-te pe lista noastră de corespondență.

Sursa: gossiponthis.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Lisa Rinna explică de ce și-a „urat al naibii” ultimul sezon din The Real Housewives of Beverly Hills

Lisa Marie Presley, în vârstă de 54 de ani, a murit după ce a suferit un stop cardiac