in

Peta Murgatroyd: GRADĂ! În așteptarea celui de-al doilea copil cu Maksim Chmerkovskiy!

Cu mai puțin de un an în urmă, viitorul părea foarte incert dansând cu stelele icoanele Peta Murgatroyd și Maksim Chmerkoskiy.

Maks, originar din Ucraina, își vizita țara natală când Rusia a invadat în martie 2022.

Situația a părut inițial destul de sumbră, dar, din fericire, Chmerkovskiy a reușit în cele din urmă să se întoarcă acasă.

Și în aceste zile, viitorul lui Maksim și Peta pare foarte luminos!

Peta Murgatroyd este însărcinată! Copilul va fi al doilea de la soțul Maksim Chmerkovskiy! (Fotografie prin Instagram)

Peta a mers pe Instagram săptămâna aceasta pentru a anunța că este însărcinată cu al doilea copil!

În legenda postării ei, ea a explicat că, după o călătorie lungă și adesea descurajantă de fertilitate, copilul a suferit un șoc total!

„După 2 ani de luptă constantă și dureri de inimă, 3 avorturi spontane și un transfer de embrioni eșuat… avem o chiflă sănătoasă la cuptor”, a scris Murgatroyd.

Profesioniștii Peta și Maks sunt împreună de ceva vreme și s-au logodit în 2015. Și-au întâmpinat noul copil, Shai Aleksander, în lume în 2017. (Foto prin Instagram)

„A fost un șoc pentru noi toți și am aflat chiar înainte să merg la a doua rundă de FIV”, a continuat ea.

„Vreau să vă mulțumesc TUTUROR care ați fost alături de mine în această călătorie de fertilitate încă de la început. Îmi vine să împărtășesc această veste cu familia mea extinsă.

Ea și-a încheiat mesajul cu cuvinte de recunoștință către fanii care au susținut-o și au încurajat-o în acești ani grei:

Maksim Chmerkovskiy și Peta Murgatroyd Fotografie
Maksim Chmerkovskiy și Peta Murgatroyd s-au cunoscut și s-au îndrăgostit în Dancing with the Stars. Sunt un cuplu foarte atrăgător. (Foto prin Getty)

„Vă mulțumesc pentru că ați împărtășit poveștile și sfaturile voastre pentru a mă ajuta să trec prin ciclul meu de FIV și vă mulțumesc pentru multitudinea de comentarii încurajatoare și DM-uri… Le-am citit pe toate”, a scris ea.

„Această veste a adus o fericire extraordinară familiei noastre și avem atât de multe pentru care să fim recunoscători.”

Vorbesc cu oameni revista, Peta a confirmat că ea și Maksim sunt fericiți de această dezvoltare neașteptată.

„Firesc, s-a întâmplat”, spune bărbatul de 36 de ani pentru presa.

„Nici nu am știut că sunt însărcinată atât de mult până când m-am îmbolnăvit cu adevărat. Am dansat pe Dancing with the Stars”, a adăugat Peta.

„Am început să mă simt ciudat, am început să mă simt puțin rău și puțin umflat și nu am vrut să fiu testat timp de săptămâni.”

Ea a continuat explicând că acum are 18 săptămâni și, deși primul test a lăsat puține îndoieli cu privire la ceea ce se aștepta, ea și Maks au rămas sceptici.

„Cred că a fost cel mai rapid pozitiv pe care l-am văzut vreodată în viața mea”, a spus Murgatroyd oameni.

„A ieșit foarte repede și am fost șocat. A fost complet diferit de sarcina mea trecută.

„Nu este ca și cum aș sări de bucurie și am țipat de pe acoperișuri: „O, Doamne, sunt însărcinată. Yay!’

„A fost mai degrabă „Bine, să vedem ce se întâmplă pentru că am mai trecut prin asta de patru ori și nu a funcționat”. Deci am fost foarte sceptic. Nici măcar nu i-am spus lui Maks o vreme.”

Maksim Chmerkovskiy și Peta Murgatroyd s-au întors!
Dansatorii profesioniști Maksim Chmerkovskiy și Peta Murgatroyd sunt din nou împreună și chiar au fost surprinși de camera ținându-se de mână!

Vestea plină de bucurie vine după doi ani în care Peta și-a împărtășit durerea din cauza problemelor de a concepe, remarcând adesea că partea cea mai grea a fost să simtă că și-a dezamăgit primul copil, Shai, în vârstă de 5 ani.

„Foarte emoționat pentru că nu știam ce să-i mai spun. I-am spus de primele două ori, dar am rămas vag. Nu am intrat în chestia asta cu „O, Doamne, avem un copil”, a adăugat ea.

„Tocmai am spus: „Ai grijă cu burtica mamei. Are un copil acolo. „

Sincerele noastre felicitări sunt adresate lui Peta, Maks și Shai!

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Quincy găzduiește o petrecere sigură și distanțată social cu Shaggy și Patoranking în videoclipul „Aye Yo” (Remix)

Will Smith se reunește cu distribuția „Fresh Prince”, inclusiv cu OG Viv, în trailerul Reunion Show