in

„Oamenii de zăpadă sunt sezonieri, regii sunt pentru totdeauna!”

Se pare că T.I. este pregătit și dispus să îl înfrunte pe Jeezy într-o bătălie viitoare de la Verzuz!

În timp ce platforma Verzuz încă nu a confirmat evenimentul, după un dus-întors, TI a acceptat provocarea punch-for-smash a lui Jeezy în fața a mii (poate milioane) de oameni pe Instagram Live și Apple Music.

Via Rivolta:

Miercuri (21 octombrie), la doar câteva ore după ce Tip a refuzat respectuos un Verzuz vs. Busta, Jeezy a mers pe Instagram pentru a-l anunța pe rapperul „Whatever You Like” că este gata să lupte. Deși Jeezy nu l-a numit în mod specific pe TI în postarea sa, era destul de evident la cine se referea.

„Spune, frate, ai făcut înconjurul lumii în campania ta. Acum ești din nou aici. Nu știu pentru ce mă eviți. Îți voi spune, totuși, din moment ce înseamnă foarte mult pentru tine, pune-i o întâlnire”, a spus Jeezy. „Nu te voi întâlni acolo, te voi bate acolo!”

a apărut în comentariile postării, confirmând speculațiile fanilor, scriind „Hmmm. Ar putea acest membru de-al meu de mult timp să se refere la mine???”

În postarea sa pe IG, Tip i-a etichetat pe Jeezy, Swizz și Timbaland pentru a-i anunța că este gata să programeze confruntarea „CÂT CÂ MÂN CU POATE”.

„Așa spuneți cu toții [The Snowman] „Voi fi Huckleberry ei”, a subtitrat T.I. un clip. „Comanda rahatul asta din meniu și vei fi servit, domnule. Acum să vedem câtă căldură este nevoie pentru a topi această zăpadă”.

El a adăugat: „CÂND CU POATE ESTE DATA PE CARE ALEGEZ DOMNULUI”.

În videoclipul pe care l-a postat, T.I. a spus despre colegul său vedetă capcană: „Mi-am dorit Young [Jeezy] putând sta confortabil în poziţia lui din sud, sau în orice caz în Atlanta, fără a avea nici un fel de competiţie. Și bineînțeles cu noi ca parteneri și toți… [I didn’t] Vreau să încerc să merg înainte și înapoi cu partenerul meu. Dar, dacă întrebi; o sa primeasca”.„Îmi plac lucrurile lui – Young [Jeezy] are niște bangeri”, a adăugat Tip. „Bineînțeles că nu mi-ar plăcea să topesc acel om de zăpadă! Oamenii de zăpadă sunt sezonieri. Regii sunt pentru totdeauna.

Ei bine, îl ai! Acum așteptăm ultimul cuvânt de la Swizz Beatz și Timbaland.

Vedeți ambele postări IG de la Tip și Jeezy mai jos:

https://www.instagram.com/p/CGn4VGBJ6yG/

https://www.instagram.com/p/CGoB8MwA8D2/

Fii primul care primește alerte despre știri de ultimă oră și alte povești de genul acesta, înscriindu-te pe lista noastră de corespondență.Sursa: gossiponthis.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Britney Spears dă un răspuns ciudat la prăbușirea restaurantului

Chicago West are 5 ani: Privește înapoi la cele mai drăguțe fotografii ale ei de-a lungul anilor