in

O femeie împușcată în interiorul Capitoliului SUA, după ce susținători furioși ai lui Trump au pătruns în clădire în timpul audierii Congresului pentru votul electoral


ACTUALIZARE (18:23 ET): Femeia care a fost împușcată în interiorul Capitoliului SUA este moartă, relatează Fox 5 DC.


Se pare că o femeie a fost împușcată în gât în ​​interiorul Capitoliului SUA, după ce miercuri de susținători turbați ai lui Donald Trump au luat cu asalt clădirea și au pătruns în camera Senatului miercuri (6 ianuarie) pentru a revolta rezultatele alegerilor din 2020, câștigate de Joe Biden.

Imaginile postate pe rețelele de socializare au arătat momentul în care s-a produs împușcătura și un alt videoclip, difuzat în direct la televizor, arată că femeia plină de sânge este scoasă din clădire pe o targă.

Femeia, neidentificata, a fost transportata de urgenta la spital si se spune ca se afla in stare critica.

Rapoarte Daily Mail:

The [rioters] el a intrat în camera Senatului miercuri după-amiază, când senatorii au fost scoși din cameră de poliția Capitoliului.

S-au auzit bătăi la ușile camerei Camerei și țipete afară, în timp ce ofițerii de poliție i-au grăbit pe parlamentari să iasă din cameră și să se așeze.

S-au raportat focuri de armă în afara Camerei, deoarece avea loc o confruntare armată la ușile camerei.

„Ni s-au furnizat măști de gaze pe podeaua Camerei. Gaze lacrimogene au fost folosite în Rotunda”, a scris reprezentantul democrat Gerry Connolly pe Twitter.

Vicepreședintele Mike Pence, care prezidează Senatul, și președintele Nancy Pelosi, care prezidează Camera, au fost îndepărtați din camerele lor respective la primul indiciu de încălcare pentru propria lor siguranță.

The [rioters] a umplut rotonda, care se află sub cupola Capitoliului și este plină de picturi care înfățișează scene importante din întemeierea națiunii.

De asemenea, au fost văzuți defilând prin Sala Statuarei, camera din afara camerei Casei, plină cu statui ale fondatorilor națiunii și folosită pentru ceremonii speciale.

În cripta Capitoliului, unde trebuia inițial îngropat George Washington, poliția și [rioters] s-a ciocnit, luptându-se.

„Acum avem oameni care au încălcat Capitoliul. Sunt în zona Rotunda”, a spus Poliția Capitoliului.

Trump și-a îndemnat susținătorii să rămână pașnici, într-un tweet care a venit după ce au spart clădirea.

La un miting în acea dimineață, el îi încurajase să mărșăluiască pe Capitol Hill, unde parlamentarii certificau votul colegiului electoral pentru Joe Biden.

„Vă rugăm să sprijiniți poliția din Capitoliu și agențiile de aplicare a legii. Sunt cu adevărat de partea țării noastre. Relaxa!” a scris presedintele.

Dar nu le-a spus să plece.

Poliția Capitoliului SUA a folosit gaze lacrimogene în timp ce sute de oameni au fost văzuți urcând treptele de marmură din afara clădirii. Au bătut la ușile închise ale Capitoliului și au spart geamul ușilor.

unu [rioter] a sărit pe scenă, unde președintele Senatului, și a strigat: „Trump a câștigat acele alegeri”.

Câteva zeci [rioters] cutreierau holurile Capitoliului, strigând: — Unde sunt?

Gazele lacrimogene au fost folosite de Poliția Capitoliului ca [rioters] a umplut atât partea Camerei cât și a Senatului Capitoliului.

Alte [rioter] în Senat a strigat: ‘Unde e Pence, arată-te!’

Haosul a făcut ca Capitoliul să înghețe și a perturbat certificarea votului Colegiului Electoral care ar fi cimentat o victorie a lui Biden.

Imaginile au fost transmise în direct pe televiziunea națională și pe rețelele de socializare. Unul dintre [rioters] a postat pe Twitter o fotografie din biroul președintelui Pelosi, ceea ce înseamnă că persoana a ajuns în centrul Capitoliului.

Primarul Washington DC, Muriel Bowser, a declarat oră 18:00 pentru oraș.

Iată fotografiile și videoclipurile sălbatice din scena haotică:

Protestatarii Black Lives Matter au fost loviți în față cu gloanțe de cauciuc pentru că au blocat străzile… imaginați-vă ce s-ar fi întâmplat cu ei dacă ar fi făcut-o?!?

Fii primul care primește alerte despre știri de ultimă oră și alte povești de genul acesta, înscriindu-te pe lista noastră de corespondență.Sursa: gossiponthis.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Sora Wives Stunner: Paedon Brown o acuză pe Meri de ABUZ

Rihanna se adresează fanilor care așteaptă revenirea ei pe scenă