in

Noul videoclip îl arată pe Regele Von dând cu pumnii Quando Rondo înainte de împușcarea fatală

Au apărut noi imagini care arată un alt unghi cu privire la momentele care au precedat împușcătura fatală dintre King Von și echipa Quando Rondo în afara unui club de noapte din Atlanta vineri dimineață devreme (6 noiembrie).

Acest videoclip îl arată pe Regele Von ieșind dintr-un vehicul cu un grup mare de oameni în spatele lui.

Apoi se apropie de Quando Rondo și îl lovește cu pumnul în față și continuă un baraj de pumni înainte ca scena să se încheie.

https://www.instagram.com/p/CHcL8YNnKYJ/

Spre deosebire de primul videoclip postat weekendul trecut, noul videoclip nu arată filmările reale, dar puteți vedea clar grupul care s-a adunat afară alergând la doar câteva clipe după ce Von l-a lovit pe Rondo.

Regele Von a fost împușcat mortal în accident, împreună cu alte două persoane, iar trei persoane au fost spitalizate cu răni.

Timothy Leeks, în vârstă de 22 de ani, un prieten apropiat al lui Quando Rondo și un membru al echipajului său, a fost arestat sâmbătă (7 noiembrie) și acuzat de uciderea regelui Von.

Porri a fost, de asemenea, lovit în accident și a fost internat în spital în momentul arestării sale.

Fii primul care primește alerte despre știri de ultimă oră și alte povești de genul acesta, înscriindu-te pe lista noastră de corespondență.Sursa: gossiponthis.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

16 secrete dulci despre o poveste despre Cenușăreasa dezvăluite

Vezi cele mai drăguțe momente de familie ale lui Thomas Rhett, care sunt „de neuitat”