in

Miss SUA R’Bonney Gabriel a fost încoronată Miss Univers 2022

Și câștigătoarea concursului Miss Univers 2022 este… Miss SUA R’Bonney Gabriel.

Regina frumuseții, o stilistă în vârstă de 28 de ani, și-a asigurat titlul pe 14 ianuarie la concursul internațional anual, care a avut loc anul acesta la New Orleans și difuzat pe canalul Roku.

Potrivit profilului său Miss Univers, R’Bonney este instructor principal de cusut la Magpies & Peacocks, o casă de design non-profit din Houston, dedicată utilizării „Fashion As A Force For Good” prin durabilitate și impact asupra comunității. Ea este prima filipineză-americană care a câștigat Miss SUA și misiunea ei este „ca femeile și fetele să se vadă în ea și să se simtă inspirate să-și atingă obiectivele deținând cine sunt”.

Peste 80 de femei au concurat pentru titlul Miss Univers 2022. Prima vicecampionată a fost Amanda Dudamel al Venezuelei în timp ce vicecampionul a mers la Andreina Martinez Founier din Republica Dominicană. Alți finaliști au venit din Puerto Rico și Curacao.

R’Bonney îi reușește câștigătorului de anul trecut, Harnaaz Sandhu din India și Miss Univers 2020, Andrew Half a Mexicului.Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Când mașina lui Rondo Associate este doborâtă în Chicago, ca o posibilă represalii pentru uciderea regelui Von (VIDEO)

Imagini scurse îl arată pe cântăreața gospel sărutând un bărbat