in

Meek Mill a fost grațiat din 2008 pentru acuzații de droguri și arme de foc

Mulțumită guvernatorului Pennsylvania Tom Wolf, Meek Mill a fost grațiat oficial pentru arestarea sa în 2008!

Rapperul „Dreams & Nightmares” a împărtășit joi vestea bună prin Instagram, iar grațierea este legată în special de acuzațiile de droguri și arme pentru care a fost condamnat acum 15 ani.

Datorită deciziei lui Wolf, Meek Mill poate șterge complet problema din cazierul său penal. Exprimându-și recunoștința, Meek s-a angajat să „facă mai mult pentru [his] Comunitate.”

De asemenea, pe Twitter, el părea să mențină pozitivitatea, așa cum a remarcat Meek: „Mă simt că lucrurile bune vin la mine!!!!!”

În ceea ce privește angajamentul său de a „face mai mult” pentru Philly, fanii vor ști că Meek s-a dedicat deja să-și ajute comunitatea de ceva timp. De la parteneriatul cu Kevin Hart și donarea de 7 milioane de dolari în burse pentru școli private până la 500.000 de dolari în cadouri de Crăciun, Meek Mill a stat tipul ăla!

Condamnarea lui Meek Mill din 2008 a fost anulată în 2019

În timp ce se referă la subiectul condamnării sale pentru droguri și arme de foc, ar trebui să remarcăm că problema a fost inversată în 2019 și că, în cele din urmă, lui Meek i s-a acordat dreptul la un nou proces, NBC News relatii.

Cu toate acestea, s-a remarcat că „probelele descoperite ulterior sunt atât de puternice ca natură și caracter, încât un verdict diferit este probabil să aibă ca rezultat o rejudecare”. Unele dintre aceste dovezi au fost legate de „probleme de credibilitate” cu ofițerul care depune mărturie.

Guvernatorul Tom Wolf a fost ocupat cu iertarea lui

Meek Mill este doar una dintre multele persoane care au fost grațiate de Wolf de la preluarea mandatului în 2015. De fapt, potrivit ABC Philadelphia, Go. Wolf a grațiat 2.540 de persoane în timpul mandatului său, mai mult decât dublu față de recordul anterior de stat.

În ceea ce privește această lucrare, Wolf a remarcat: „Fiecare Pennsylvanian care a trecut prin acest proces merită cu adevărat a doua șansă”.

„Am luat acest proces foarte în serios, revizuind și reflectând cu atenție fiecare dintre aceste 2.540 de haruri și viețile pe care le vor avea impact. Fiecare dintre cei din Pennsylvania care a trecut prin acest proces merită cu adevărat a doua șansă și a fost o onoare pentru mine să le ofer una.

Strigați guvernatorului Pennsylvania Tom Wolf pentru că l-a iertat pe Meek Mill și continuăm să-i urăm rapperului succes în eforturile sale!
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Will Smith se reunește cu distribuția „Fresh Prince”, inclusiv cu OG Viv, în trailerul Reunion Show

Lil Nas X susține că este „de jos” în noul single „Holiday”