in

Lisa Marie Presley, în vârstă de 54 de ani, a murit după ce a suferit un stop cardiac

Lisa Marie Presley a murit la vârsta de 54 de ani. Potrivit „surselor din familie”, vorbind exclusiv cu TMZ, Presley a fost declarat decesul joi la un spital din Los Angeles.

Lisa Marie Presley a suferit un stop cardiac și a fost transportată de urgență la spital

Potrivit TMZ, menajera lui Presley a găsit-o că nu răspunde în dormitorul ei în jurul orei 13:43 joi. Cam în aceeași perioadă, fostul soț al lui Presley, Danny Keough, s-a întors acasă după ce i-a dus pe copii la școală. Și i-am efectuat RCP pe Presley până au sosit paramedicii.

Odată ce paramedicii au sosit, se pare că au putut să-i recapete pulsul bărbatului de 54 de ani. Ea a fost apoi transportată la spital.

Mai târziu în acea după-amiază, mama Lisei Marie Presley, Priscilla Presley, a ajuns la spital pentru a fi cu fiica ei. Matriarha a împărtășit și o actualizare cu privire la starea fiicei sale pe Instagram.

Draga mea fiică Lisa Marie a fost dusă de urgență la spital. Acum primește cea mai bună îngrijire. Vă rugăm să păstrați-o pe ea și pe familia noastră în rugăciunile voastre. Auzim rugăciuni din întreaga lume și cerem intimitate în acest timp.
– Priscilla Presley

Presley a fost apoi pus pe suport de viață

Presley a fost dus la unitatea de terapie intensivă și a fost pus pe suport de viață cu un stimulator cardiac temporar, după cum a raportat TMZ. Surse au adăugat că bărbatul de 54 de ani se afla „în comă indusă și în stare critică”.

Potrivit surselor, s-a descoperit că Presley s-a plâns de dureri de stomac în acea dimineață. Și a observat că durerea era din ce în ce mai accentuată. Se pare că sursa a fost emfatică notând că „aceasta NU a fost o tentativă de sinucidere” făcută de Presley.

TMZ a mai adăugat că fiica bărbatului de 54 de ani, Riley Keough, se afla lângă patul lui la momentul raportării.

Presley a murit joi seara

TMZ a împărtășit vestea morții lui Presley. Plus o declarație exclusivă a unui reprezentant în numele lui Priscilla Presley.

Priscilla Presley și familia Presley sunt șocați și devastați de moartea tragică a iubitei lor Lisa Marie. Sunt profund recunoscător pentru sprijinul, dragostea și rugăciunile tuturor și cer intimitate în acest moment foarte dificil.

O declarație similară a fost împărtășită și cu PEOPLE.

Cu inima grea trebuie să împărtășesc vestea devastatoare că frumoasa mea fiică Lisa Marie a murit. A fost cea mai pasională, puternică și iubitoare femeie pe care am cunoscut-o vreodată. Solicităm confidențialitate în timp ce încercăm să facem față acestei pierderi profunde. Mulțumesc pentru dragoste și rugăciuni. Nu vor exista alte comentarii momentan.

Moștenirea Lisei Marie

Lisa Marie Presley s-a născut la exact nouă luni după ce părinții ei, Elvis Presley și Priscilla Presley, s-au căsătorit, potrivit TMZ.

În 1977, ea a devenit comoștenitoarea moșiei tatălui ei, împreună cu bunicul și străbunica ei, după ce tatăl ei a murit în urma unui atac de cord. La fel ca tatăl ei, Presley a devenit compozitoare. Și a fost în vizorul publicului pentru „mai multe nunți de mare profil”, inclusiv una în care s-a căsătorit cu „Regele pop-ului” Michael Jackson în 1994.

Alte căsătorii importante ale lui Presley includ cu actorul Nicolas Cage și chitaristul Michael Lockwood.

Potrivit TMZ, Presley tocmai a fost văzut la Globurile de Aur, marți seara, la Beverly Hills. Ea și mama ei au ajuns mână în mână și l-au văzut pe actorul Austin Butler câștigând un premiu pentru portretizarea tatălui ei Elvis Presley în film. Elvis.

Bărbatul de 54 de ani are patru copii, inclusiv actrița Riley Keough, gemenii Harper și Finley Lockwood și fiul Benjamin Keough, care s-a sinucis în 2020.

Postul a adăugat că Presley a deținut și a operat Elvis Presley Enterprises până în 2005, când a vândut-o. Cu toate acestea, Lisa Marie Presley era încă proprietarul Graceland, „celebra moșie din Memphis” a tatălui ei.

Rugăciunile noastre sunt cu întreaga familie Presley în acest timp.
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Polițistul din Chicago se ceartă cu iubitul după ce ea îl surprinde înșelând, el își ia arma și amenință că o împușcă

Un pasager din Delta o plesnește pe însoțitoarea de bord care i-a cerut să poarte mască