in

Lil Nas X susține că este „de jos” în noul single „Holiday”

Lil Nas X vrea ca lumea să știe că este un tip de jos în sus.

Rapperul și cântărețul deschis gay face declarația îndrăzneață în noul său single „Holiday”, care, împreună cu un videoclip muzical foarte CGI, a fost lansat vineri dimineață (13 noiembrie).

Amplasat în Ajunul Crăciunului din 2220, videoclipul îl urmărește pe Nas X printr-un atelier futurist de la Polul Nord, unde acesta își asumă rolul mai multor personaje, inclusiv un Moș Crăciun cu părul argintiu și un spiriduș care dansează purtând o fustă și zboară spre cer în un Dodge Challenger transformat într-o sanie high-tech cu robo-reni.

Videoclipul în sine este un început excelent de conversație, dar este o singură linie din cântec în special care îi face pe toată lumea să vorbească.

„Da, pot să fac un rahat? / Aș putea să ating jos, dar sunt peste tot”, rapează el.

„Schimbă genul pe tine, fă un hit rock / Am cea mai tare melodie, la dracu’ cu topurile, surioară, nu am nevoie de ele.”

Pentru cei care nu știu, un „în spate” este cineva care preferă să aibă un rol mai „supus” în situațiile sexuale (adică „partenerul care primește”). Când vine vorba de sexul bărbat-la-bărbat, un fund este tipul pătruns.

Desigur, homosexualii de pe Twitter au înnebunit din cauza revelației că Nas este un „de jos în sus”. Consultați răspunsurile de mai jos:

„Holiday” este single-ul principal de pe viitorul album al lui Nas, urmatoarea EP-ului său de debut 7, care conținea hitul său record „Old Town Road”, precum și popularele melodii „Panini”. ” un „rodeo”.

El urmează să cânte „Holiday” pentru prima dată în timpul spectacolului său virtual „Lil Nas X Concert Experience”, care va fi transmis în direct prin intermediul platformei de jocuri online Roblox sâmbătă aceasta, la ora 16:00 EST.

Urmărește videoclipul de mai jos:

Fii primul care primește alerte despre știri de ultimă oră și alte povești de genul acesta, înscriindu-te pe lista noastră de corespondență.Sursa: gossiponthis.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Meek Mill a fost grațiat din 2008 pentru acuzații de droguri și arme de foc

Fotografie cu un câine de familie, ucis accidental de vânători care credeau că este un coiot