in

John Wayne Gacy Survivor descrie abuzul pentru prima dată

AVERTISMENT: Clipul de mai jos evidențiază relatări tulburătoare de agresiune și abuz sexual.

A John Wayne Gacy supraviețuitorul vorbește pentru prima dată.

Într-o previzualizare exclusivă la A&E’s Monștri invizibili: ucigași în serie în America eveniment de trei nopți, debutând duminică, 15 august, un bărbat pe nume David Bolton susține că a fost molestat de unul dintre cei mai faimoși criminali în serie din istorie. Pentru Bolton, a cunoscut-o pe Gacy când avea nouă sau zece ani.

„În 1956, mama mea și cu mine am mers într-o stațiune din Elkhorn, Wisconsin”, își amintește ea. „Un tip pe nume John, avea vreo 16 ani. Obișnuia să lucreze acolo. Făcea slujbe ciudate”.

După cum explică Bolton, nu avea prieteni în stațiune, ceea ce l-a determinat pe Gacy să se împrietenească cu băiatul. „Avea ceva timp liber”, își amintește ea, „și a vrut să știe dacă vreau să merg cu barca cu el”.

Nefiind niciodată într-o barcă cu vâsle până acum, Bolton spune că a fost de acord să iasă cu Gacy. În timp ce drumeția a început distractiv, în curând a luat o întorsătură întunecată.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Kiana Ruffin a încercat să-și sufoce copilul de 6 luni la IG Live, se presupune că pentru a se întoarce la tatăl ei care a părăsit-o

Big Sean și Jhené Aiko recreează filme clasice din anii ’90 în videoclipul „Body Language” (feat. Ty Dolla $ign)