in

Joe Biden l-a numit pe Donald Trump „mincinos”, „clovn” și „nebun” în timpul primei dezbateri prezidențiale

Președintele Donald Trump și candidatul democrat la președinție Joe Biden s-au dus în cele din urmă cap la cap în prima dezbatere prezidențială de marți (29 septembrie) din Cleveland, Ohio… iar Biden abia a putut să scoată un cuvânt, când Trump a vorbit despre el pe parcursul schimbului de două ore. .

Dezbaterea a devenit rapid tulburată de salt, moderatorul Chris Wallace neputând să mențină niciunul dintre candidați pe drumul cel bun și totul a început cu un segment devreme al serii despre îngrijirea sănătății.

Via La Collina:

„Chestia este că tot ceea ce a spus până acum este o minciună”, i-a spus Biden moderatorului Chris Wallace. „Nu sunt aici să vă expun minciunile. Toată lumea știe că este un mincinos.

Biden era pe cale să răspundă la o întrebare a lui Wallace despre planul său de sănătate.

Trump a intervenit apoi, făcându-l pe Wallace să-i ceară președintelui să-l lase pe Biden să termine.

„Nu știe cum să o facă”, a spus Biden, la care Trump a răspuns: „Ai fi surprins”.

Trump a continuat să-l reproșeze pe Biden în legătură cu poziția sa cu aripa progresistă a Partidului Democrat, spunând că Biden „tocmai a pierdut stânga”.

„Ați fost de acord cu Bernie Sanders asupra unui plan”, a spus Trump.

— Aveți idee ce face clovnul ăsta? a spus Biden.„Vă spun, nu este pentru nici un ajutor pentru oamenii care au nevoie de asistență medicală, deoarece de fapt a costat deja 10 milioane de oameni asistența medicală pe care o aveau de la angajatori din cauza recesiunii sale”.

Câteva clipe mai târziu, în timp ce Trump tot încerca să vorbească cu el, Biden i-a spus președintelui: „Vrei să taci, omule?”

„Acesta a fost într-adevăr un segment productiv, nu-i așa?” adăugă Biden sarcastic. — Continuă să bolborosească, omule.

Nu după mult timp, Biden l-a numit pe Trump un „prost”, în timp ce a discutat despre eficacitatea măștilor și a discutat despre răspunsul nepăsător al lui Trump la pandemia de COVID-19.

De la Associated Press:

Președintele Donald Trump spune că nu a avut „niciun efect negativ” de la mitingurile masive de campanie la care au participat mii de persoane care nu au respectat recomandările de distanțare socială în timpul pandemiei de coronavirus în curs.

Trump a spus în timpul dezbaterii de marți seară împotriva democratului Joe Biden că a considerat că măștile „sunt în regulă”, scoțând una din buzunar și spunând: „Port măști atunci când este necesar”.

Dar Trump s-a lăudat și că atrage „35 până la 40.000 de oameni” la mitingurile sale de campanie, spunând că aduce mulțimi atât de mari la evenimentele în aer liber „pentru că oamenii vor să audă ce am de spus”. Trump a descris evenimentele distanțate social ale lui Biden ca pe niște afaceri fără sens în care democratul „are trei oameni undeva”.

Fostul candidat la președinția republicană Herman Cain, care a participat la unul dintre mitingurile lui Trump din iunie fără a purta mască sau distanță socială, a fost testat pozitiv pentru coronavirus la nouă zile după miting și a murit o lună mai târziu. Nici Trump, nici Biden nu au menționat asta.

Biden a organizat evenimente de campanie mai mici, cerând participanților să se întindă și, uneori, să stea în cercuri închise. Numindu-l pe Trump „total iresponsabil” în gestionarea sa cu COVID-19, Biden a spus că președintele este „un prost în privința asta” și a spus că lui Trump îi pasă doar de măști în interesul de a-și proteja propria sănătate, nu a celorlalți.

Și apoi, în timpul dezbaterii, după încă o întrerupere, Biden a fost forțat să dea înapoi la insulta „clovnului”.

„Este greu să vorbești cu acest clovn”, a spus Biden. — Scuză-mă, această persoană.

La începutul serii, nici măcar 20 de minute în dezbatere Joe Biden i-a spus președintelui: „Donald Duckvrei doar tăcere pentru un minut?”

Fii primul care primește alerte despre știri de ultimă oră și alte povești de genul acesta, înscriindu-te pe lista noastră de corespondență.Sursa: gossiponthis.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cererile de eliberare pe cauțiune ale lui Todd și Julie Chrisley au fost respinse; Cuplul urmează să se prezinte la închisoare săptămâna viitoare!

Lil Baby nu-l urmărește pe Gunna, Lil Durk este împușcat într-un nou cântec