in

În interiorul petrecerii aniversare pline de vedete a lui Lori Harvey cu Damson Idris

Lory Harvey a jucat de ziua lui de 26 de ani cu o companie specială.

Un martor ocular îi spune lui E! Noutăți că fotomodelul și-a sărbătorit ziua de naștere împreună Damson Idris pe 13 ianuarie. Potrivit telespectatorului, cuplul „arăta atât de fericit sărbătorind împreună și cu prietenii”.

În ceea ce privește ceea ce au făcut în cinstea zilei ei speciale, Lori, Damson și alții, ca grup, au mers la Lavo Ristorante.

Dar itinerariul nu s-a oprit aici. Lori a continuat sărbătoarea și în timpul unei petreceri la The Fleur Room din West Hollywood. Lista dvs. de invitați inclusă Justin Și Hailey Biber, Kendall Jenner, Lizzo, Sfarsitul saptamanii Și Lil Nas X.

Lori a fost sigură că va împărtăși câteva clipuri ale serii pe povestea ei pe Instagram pe 13 ianuarie, inclusiv un videoclip cu invitații la masă. În timpul clipului, tânărul de 26 de ani a mărit pe Damson, care a zâmbit camerei.

Mai devreme în aceeași zi, Zăpadă actorul a întors capetele când a postat o fotografie cu el însuși sărutând obrazul lui Lori cu brațele înconjurate de ea. Ea a legendat fotografia distribuită în povestea ei de Instagram, „La mulți ani Nunu”, cu un emoji de inimă.Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Trailerul „Coming 2 America” îi urmărește pe Eddie Murphy și Arsenio Hall în timp ce se întorc la New York

Kiana Ruffin a încercat să-și sufoce copilul de 6 luni la IG Live, se presupune că pentru a se întoarce la tatăl ei care a părăsit-o