in

Imagini scurse îl arată pe cântăreața gospel sărutând un bărbat

Cântărețul de gospel Darrel Walls de la The Walls Group a devenit un subiect de tendință pe rețelele de socializare în weekend, după ce un videoclip a apărut pe internet în care îl sărută un alt bărbat, declarându-l în esență membru al comunității LGBTQ.

Videoclipul, care a apărut sâmbătă seara târziu (28 noiembrie), îl arăta pe Walls cu un alt bărbat zâmbind și vorbind. Cei doi bărbați se întorc în cele din urmă unul către celălalt și împart un sărut. Celălalt bărbat din videoclip nu a fost identificat.

Potrivit lui Love B. Scott, care a spart prima poveste, Darrel a împărtășit videoclipul însuși cu lista de „prieteni apropiați” pe Instagram, totuși, cineva din acel grup a făcut public videoclipul, iar acum este peste tot.

https://www.instagram.com/p/CIJrVaRAOW1/

Walls și-a șters temporar pagina de Instagram după scurgerea videoclipului, cu toate acestea, de atunci a restabilit contul și este activ de marți (1 decembrie).

Walls a folosit și Twitter duminică dimineața (29 noiembrie) și a scris: „Ești bun, o, Doamne… ești bun”.

Pe măsură ce știrile despre videoclip au început să se răspândească, Walls a primit sprijin și pozitivitate pe rețelele de socializare.

The Walls Group este un grup urban contemporan gospel semnat cu RCA Records. Grupul este format din patru frați: două surori, Rhea Walls și Ahjah Walls, și doi frați, Darrel Walls și Alic „Paco” Walls.

În 2012, cvartetul a străbătut topurile Billboard cu albumul lor omonim. Au lansat albumul de studio de debut Repede inainte doi ani mai târziu, în 2014, iar proiectul a intrat în topul Billboard 200.

The Walls Group a primit o nominalizare pentru cea mai bună interpretare/cântec Gospel la cea de-a 57-a ediție anuală a Premiilor Grammy pentru piesa lor „Love on the Radio”.

https://www.youtube.com/watch?v=BRvvGwDKSlM

Potrivit paginii sale de LinkedIn, pe lângă faptul că este cântăreț, Darrel Walls, care are 29 de ani, este și producător și compozitor cu sediul în Missouri City, Texas.

Pe lângă talentele sale muzicale, Darrel se descrie pe IG ca un vorbitor motivațional, precum și un „iubitor de creștere” și un „avocat al păcii”.

Potrivit biografiei sale de pe site-ul oficial al The Walls Group, Darrel este cel mai în vârstă membru al grupului și a început să cânte la tobe la vârsta de patru ani, înainte de a învăța să cânte la orgă și la clape.

Biografia lui Darrel adaugă: „Pasiunea lui pentru Dumnezeu este cea care îl face un individ, compozitor și aranjor remarcabil. El aspiră să devină un mare producător într-o zi.”

Fii primul care primește alerte despre știri de ultimă oră și alte povești de genul acesta, înscriindu-te pe lista noastră de corespondență.Sursa: gossiponthis.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Miss SUA R’Bonney Gabriel a fost încoronată Miss Univers 2022

Chase Chrisley oferă o actualizare șocantă despre starea relației