in

Donald Trump spune că Barack Obama nu este nici „frumos”, nici „bun vorbitor”

În timpul unui miting de luni după-amiază (26 octombrie) la Lititz, Pennsylvania, președintele Donald Trump a sugerat în mod bizar că mass-media este fixată pe fostul președinte Barack Obama pentru că este mai arătos și mai prolific vorbitor decât el, spunând că niciunul dintre aceste lucruri nu este adevărat… sau așa vede el.

„Știți câți oameni atrage el la aceste demonstrații? De exemplu, desenează muște. 20, 30, 40 [people]. Nu chiar această mulțime”, le-a spus Trump susținătorilor săi.

„Oh, ai văzut zilele trecute? Ați văzut zilele trecute, domnule deputat? Avea 41 de oameni, dar presa nu o arată niciodată. Îi arată că vorbește. Și se ridică, apoi ei spun: „Oh, este atât de bun din punct de vedere retoric”, a continuat președintele.

„Nu am crezut niciodată că este un vorbitor bun, personal, nu am făcut-o niciodată. Apoi ei spun: „Este atât de frumos. Este asa de frumos.’ O, bine. Bun.”

Aceasta vine de la cineva care poartă peruci groaznice și se scaldă în mod regulat în pudră Cheeto pentru a-și menține bronzul.

Și ca să conștientizeze… chiar și Stevie Wonder poate vedea că Barack Obama este un bărbat mai arătos decât Donald Trump.

Nu a durat mult pentru utilizatorii de Twitter să sublinieze cât de mai bun este Obama decât Trump în diverse moduri și cum pare că Obama trăiește în capul lui Trump fără să plătească chirie.

Fii primul care primește alerte despre știri de ultimă oră și alte povești de genul acesta, înscriindu-te pe lista noastră de corespondență.Sursa: gossiponthis.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Paedon Brown își acuză tatăl că a încercat (și nu a reușit!) să reducă la tăcere toți copiii soțiilor sale.

Tatăl lui Tory Lanez spune că familia a iertat-o ​​pe Meg Thee Stallion