in

„De câte ori trebuie să mă rog ție Stăpâne?”

O femeie de culoare arestată de un ofițer de poliție din Aurora, Colorado a fost încătușată, legată și aruncată în spatele unei mașini de patrulare, unde a fost forțată să călătorească cu capul în jos, strigând după ajutor timp de peste 20 de minute, temându-se că va muri… și totul a fost filmat.

Imaginile tulburătoare o arată pe Shataean Kelly, în vârstă de 28 de ani, în urma arestării ei pe 27 august 2019 pentru încăierare și alte acuzații minore.

Ofițerul care l-a arestat, Levi Huffine, poate fi auzit pe video-ul camerei corporale spunându-i lui Kelly că va „șchiopăta” ca pedeapsă pentru că a încercat să scape din mașina lui de patrulare încercând să deschidă mânerele ușii de pe bancheta din spate.

Dar în drum spre închisoare, în timp ce călărea pe bancheta din spate cu mâinile încătușate legate de picioare, Kelly a alunecat de pe scaun cu capul întâi pe podea și s-a răsturnat, cu picioarele în aer.

Potrivit unei investigații a Afacerilor Interne, Kelly a condus așa timp de 21 de minute, iar în acest timp, ea poate fi auzită în videoclipul proaspăt lansat pledând pentru viața ei, temându-se că s-ar putea rupe gâtul sau să se sufoce.

„Ofițer, vă rog, nu pot să respir”, a rugat-o Kelly pe ofițerul Huffine, care a ignorat-o.

„Nu vreau să mor așa. Sunt pe cale să-mi rup gâtul”, a strigat el, adăugând: „Gâtul mă omoară, omule. Ajută-mă, nu pot să respir.

La un moment dat, Kelly i-a spus ofițerului: „N-am auzit niciodată atât de mult rasism în viața mea… Asta e o rahat de sclavie”.

Și din disperare, Kelly se considera de fapt o sclavă, întrebându-l pe ofițer: „De câte ori trebuie să te implor stăpâne?”

Pentru cât merită… toate acuzațiile penale împotriva lui Kelly au fost în cele din urmă renunțate și Huffine a fost concediat din cauza incidentului din februarie.

Departamentul de poliție Aurora lansează acum filmările, deoarece Huffine face apel la concedierea sa.

Șefa poliției Aurora, Vanessa Wilson, a mărturisit în timpul audierii de apel a lui Huffine că mânerele ușilor de pe scaunele din spate ale mașinilor de poliție sunt nefuncționale și crede că Huffine o „pedepsi” pe Kelly.

„După părerea mea, ea a fost doar torturată acolo. Îmi face rău”, a spus Wilson după ce a vizionat din nou videoclipul marți (30 septembrie). „Nu suntem judecători, juriu și executori. Nu trebuie să tratăm oamenii în mod inuman ca și cum nu ar conta.

Wilson a spus că odată au fost luate în considerare acuzații penale, dar oficialii au decis în cele din urmă că, deoarece Kelly nu a suferit răni grave sau a murit în drum spre închisoare, nu au fost căutate acuzații penale.

„Și este norocos că ea nu a murit pe bancheta din spate a acelei mașini”, a spus Wilson. „Pentru că acum, cred că poartă salopete portocalii.”

Wilson a spus că Kelly l-a numit pe Huffine „maestru” a fost unul dintre cele mai enervante momente din filmare.

„Ca o femeie afro-americană, se denigrează până la punctul de a-l numi „profesor”. Este dezgustător pentru mine”, a spus el.

„Dacă asta nu te face rău din cauza vizionarii acelui videoclip, nu știu”, a adăugat Wilson. „Pentru mine este dincolo de decența umană. Este inacceptabil. Nu știu ce să mai spun.”

Fii primul care primește alerte despre știri de ultimă oră și alte povești de genul acesta, înscriindu-te pe lista noastră de corespondență.

Sursa: gossiponthis.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Tur în interiorul incredibilului penthouse din New York al MDLNY, de 30 de milioane de dolari

Cererile de eliberare pe cauțiune ale lui Todd și Julie Chrisley au fost respinse; Cuplul urmează să se prezinte la închisoare săptămâna viitoare!