in

Da Brat a „surprins” LisaRaye de ziua ei după ce nu a vorbit luni de zile, iar Lisa a plecat!

A fost o reuniune de familie pentru DaBrat și LisaRaye McCoy în episodul de luni seara (28 septembrie) din Cocktail-uri cu reginele pe Fox Soul… dar lucrurile nu au mers atât de bine pe cât s-ar putea aștepta.

Da Brat nu a mai vorbit cu sora lui mai mare de luni de zile. Așa că ea, indiferent de motiv, s-a gândit că ar fi o idee bună să o surprindă pe Lisa la cea de-a 53-a aniversare și să-i ureze la mulți ani în direct la camera de filmat.

Singura problemă este că Lisa era clar NU aici pentru asta, și să se știe că ea încă se simte cumva capabilă să afle despre ieșirea lui Brat și relația lui cu iubita lui Jesseca Dupart prin bloguri și nu din propria sa gură.

După o scurtă introducere a Claudiei Jordan, Da Brat a apărut pe ecran vorbind „Bună ziua!” și cântând melodia lui Black „La mulți ani”… și puteai vedea clar „șocul” de pe chipul LisaRaye.

La început, toată lumea a crezut că apa care venea de la LisaRaye era lacrimi de bucurie, dar în cele din urmă toată lumea și-a dat seama că era de fapt supărată.

Întrebată dacă a fost surprinsă de reacția surorii ei, Da Brat a spus:

„Nu, nu sunt surprins, am fost puțin îndepărtați sau orice altceva, așa că știu că ea este foarte surprinsă pentru că am avut ceva spațiu în relația noastră sau orice altceva.

„Nu e rău deloc, dar treceam prin multe și, știi, nu am vrut să fac griji pe nimeni și am o altă situație complet nouă și semnificativă și mi-a fost puțin frică să vorbesc cu ea la Apropo, așa că nu am mai văzut-o și nici nu am vorbit cu ea de mult.

Brat a continuat explicând că ea și LisaRaye nu s-au mai vorbit de înainte de pandemia de COVID-19, care a lovit oficial SUA în martie, a avut loc cu cel puțin șase luni în urmă.

Pentru cât valorează, nimeni – în afară de Lisa și Brat, desigur – nu știa că au ieșit recent, așa că toată chestia asta a fost un șoc pentru toată lumea.

În timp ce Lisa a lăsat să se știe că era fericită pentru sora ei mai mică și noua ei relație și că în sfârșit trăia în adevărul ei, ea a lăsat să se știe și că era supărată că a fost legată la ochi și chiar s-a întâlnit cu ea la un moment dat. pentru a o face să se calmeze.

„Nu-mi pasă ce spui! Deloc! Nu știi rahat! Deloc!” a strigat Lisa la Vivica A. Fox, Syleena Johnson și Claudia Jordan, ceea ce a creat un scurt moment de tăcere incomodă pentru toată lumea.

Simțindu-se învinsă, Da Brat le-a mulțumit tuturor că i-au oferit ocazia de a-și surprinde sora și s-a înclinat grațios din discuție.

După o scurtă pauză publicitară, fetele s-au întors la cameră și LisaRaye a explicat de ce a reacționat așa.

Pe scurt… LisaRaye a simțit că a fost lăsată în afara unui moment important din viața surorii ei, iar când oamenii au întrebat-o ce se întâmplă în timpul interviurilor, ea nu avea idee cum să le răspundă la întrebări, deoarece nu au vorbit cu fiecare. alta peste un timp.

Lisa a continuat spunând că este deschisă la o conversație privată cu voce off cu Brat atunci când este momentul potrivit.

— Asta-i sora mea! spuse Lisa. „Ea nu pleacă nicăieri, eu nu merg nicăieri. Trebuie doar să aștept până când se simte confortabil să-mi vorbească despre… viața ei.

Vezi mai jos:

Fii primul care primește alerte despre știri de ultimă oră și alte povești de genul acesta, înscriindu-te pe lista noastră de corespondență.

Sursa: gossiponthis.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Fiul lui Katharine și David Foster le calcă pe urme muzicale

Elsa Pataky împărtășește o privire asupra vieții de familie cu Chris Hemsworth