in

Charles Barkley îi apără pe polițiștii care au ucis-o pe Breonna Taylor și spune că oamenii de culoare ar trebui să tacă cu privire la subfinanțarea poliției

Charles Barkley s-a înfuriat pe rețelele de socializare după ce a făcut câteva comentarii usturatoare la televizor despre Breonna Taylor, spunând că uciderea ei din mâna poliției în timpul unui raid greșit a fost diferită de uciderea lui George Floyd sau Ahmaud Arbery și a vorbit în apărarea polițiștilor care a ucis-o.

Miercuri (23 septembrie), un mare juriu a anunțat că niciunul dintre cei trei ofițeri ai Departamentului de Poliție al Metroului Louisville nu va fi acuzat în legătură cu uciderea lui Taylor.

În schimb, polițistul concediat Brett Hankison a fost acuzat de trei capete de acuzare de „punere în pericol dornic”, deoarece împușcăturile pe care le-a tras au trecut prin pereții apartamentului lui Taylor într-un apartament din apropiere punând în pericol viața a trei persoane din interior.

„Este rău că tânăra și-a pierdut viața, dar trebuie să ținem cont că iubitul ei a împușcat în polițiști și a împușcat un polițist”, a spus Barkley joi seară la TNT. Sfat pentru playoff-urile NBA 2020 spectacol cu ​​referire la iubitul lui Taylor, Kenneth Walker, care a tras un foc de avertisment după ce a fost trezit de ceea ce el credea că sunt intrusi care intrau prin efracție în casa lor.

„Așa cum am spus”, a continuat ea, „deși îmi pare foarte rău că și-a pierdut viața, nu cred că îl putem pune în aceeași situație ca George Floyd și Ahmaud Arbery. Doar că nu cred.

Co-ancora lui Barkley, Shaquille O’Neal, care este mareșal adjunct onorific al orașului în Georgia și ofițer de rezervă în California, Arizona și Florida, a fost de acord cu comentariile lui Barkley.

„Trebuie să fiu de acord cu Charles, este puțin înghesuit”, a spus Shaq. „Trebuie să obțineți un mandat semnat, iar unele state permit mandate fără detonare. Și toată lumea cere o acuzație de crimă.

„Când vorbești despre crimă, trebuie să dai dovadă de intenție. A avut loc o crimă și ne pare rău că a avut loc o crimă. Când ai un mandat semnat de la judecător, îți faci treaba și presupun că ai fi dat focul.”

Barkley a mai spus că nu este un fan al mișcării Black Lives Matter, care solicită definanțarea departamentelor de poliție, argumentând că scoaterea polițiștilor de pe străzi ar face mai mult rău comunităților negre cu venituri mici.

„Trebuie să fim foarte atenți”, a spus Barkley. „Îi aud pe proștii ăștia la televizor vorbind despre „definanțarea poliției” și chestii de genul ăsta. Avem nevoie de reforma poliției, reforma închisorii și chestii de genul ăsta. Pentru că știi cine nu va definanța polițiștilor? Cartiere albe și cartiere bogate”.

„Deci, ideea asta, ei continuă să spună asta”, a continuat Barkley. „Sunt ca, stai puțin, pe cine ar trebui să sune negrii? Vânător de fantome?”

„Avem nevoie de reforma poliției”, a reiterat el. „Dar, așa cum am spus, oamenii albi, în special oamenii albi bogați, vor avea întotdeauna polițiști. Așa că trebuie să oprim acel „defund” sau „desființam rahatul poliției”.

Charles Barkley a spus niște lucruri nebunești în trecut (vă amintiți ce a spus despre Eric Garner?), așa că oamenii nu au fost surprinși de comentariile lui despre Breonna Taylor, dar asta nu i-a împiedicat să-și exprime opiniile pe Twitter:

Fii primul care primește alerte despre știri de ultimă oră și alte povești de genul acesta, înscriindu-te pe lista noastră de corespondență.Sursa: gossiponthis.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Vezi toate look-urile de modă pe covorul roșu al Critics’ Choice Awards 2023

Starul Bachelor Australia reflectă asupra supraviețuirii unui cult